ingen som vill komma över och umgås?

Hej!


Igår var jag på utbildning inom jobbet. Fint skare va, först blev vi bjudna på lunch på norrlandsoperan. Alla förskollärare njöt ordentligt över att kunna äta lunch ifred utan att man får någons sked i maten eller att någon nyser i den. 

Vid 14-tiden blev det finfika med två tårtor beställa från nya konditoriet. Man ba hejba, vadan denna lyx? Annars är man glad om man hinner dricka en kopp kaffe under dagen.

Sen när jag sitter där runt bordet och utbildarna pratar så känner jag hur det bubblar till i magen. Inget konstigt med det, tänkte jag, som fått ta det lugnt under en lunch och ätit gott. 

På bussen hem får jag ett sms från Markus som undrar om vi ska äta ute ikväll. Ptja, varför inte? Jag orkar då inte ställa mig och göra någon mat efter en 10 timmars arbetsdag. 2 minuter senare, fortfarande på bussen, så börjar jag toksvettas. Helt från ingenstans liksom. Det rann efter ryggen och jag kände hur min jacka blev blöt. Men va fan händer, hinner jag tänka, innan det hugger till ganska rejält i magen. De två sista hållplatserna känns som flera mil mellan varandra.

Rusar in i lägenheten och hinner bara slänga av mig ytterkläderna i hallen och.. Ja.. There it is. Magsjukan 2012 har infunnit sig. 


Idag är jag lite seg, men har inte spytt mer. Kanske var en matförgiftning? Nog trodde jag väl att magsjuka höll i sig lite längre än såhär..?

Kommentarer
Postat av: cecilia dijkstra

komma över och umgås när du är spysjuk... nja

Svar: HEPP! :(
susanne

2012-11-15 @ 12:54:01
URL: http://pervo.blogg.se
Postat av: Ella

Vad ironiskt att du blev magsjuk av just den gången du åt när ingen nös i din mat.

Svar: hahaha ja faktiskt..! jag kanske behöver min dagliga dos av andras snor och dreggel för att överleva? :)
susanne

2012-11-15 @ 20:59:10
Postat av: Klara Svensson

Heeej! Tack för tipset! Nu har jag beställt Redkens serie från den här sajten du rekommenderade. Billigt som fan ju?!

Svar: Billigt like hell! Bra du skrev tillbaka, glömde kommentera innan jag klickade ner din blogg. Jag googlade nått och hamnade på inlägget om redken schampo't och började då läsa vidare i din blogg. 12 sidor senare var jag kär. Du är helt fab! :) Jag älskar ditt sätt att skriva, hatten av!
susanne

2012-11-17 @ 15:09:51
URL: http://nojesguiden.se/blogs/klara-svensson

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback