lön

Hej!


Loggade in på swedbank för att kolla om jag har råd med en ikearesa eller inte. Såg att lönen var på väg in och jag kan inte låta bli att bli lite besviken. Liksom.. Hur många sekunder till hade jag varit tvungen att jobba för att komma över 18000 kronor? Kunde dom inte ha bjussat på det?
(och för er som försöker huvudräkna för att lista ut min lön så tjänar jag 22000 kr före skatt) (och ja, jag förväntar mig en enorm skatteåterbäring).

Apropå lön så fick alla sina nya lönebesked förra veckan, utom jag. Min chef sa att h*n var tvungen att prata med lönekontoret först. Jag vill minnas att h*n sa "jag måste prata med lönekontoret först om jag får ge dig så mycket", men såhär i efterhand känns det ju lite tokigt, varför skulle h*n uttrycka sig så? Jag måste helt enkelt hört det jag ville höra. Eller? Det återstår att se.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj! Jag tjänar 24.000 och jag får typ ut 18.300 hur mycket betalar du i skatt? Jag måste betala rätt mycket skatt :o

Svar: det där beror lite på var man bor, och om du är med i svenska kyrkan tex. egentligen ska jag ha ut typ 16500 efter skatt, men jag har jobbat lite övertid så därför är det lite mer utbetalat. här kan du klicka in dig och skriva in vad du tjänar så ser du vilken skatt du betalar efter var du bor: http://www.lonestatistik.se/skatt.asp/i/goteborg-11480
susanne

2012-11-26 @ 12:23:12
Postat av: Kattis

Hahaha fy fan vilken töntig siffra!

Svar: men jaaaaa!
susanne

2012-11-26 @ 17:15:11
URL: http://tjockiskattis.blogg.se
Postat av: Pallan

Ja de är lite annars jämfört med JFR ;) de glömde dock att skicka alla fyra så idag kom bara två men de andra skulle komma senare i veckan :)

Svar: ok, härligt! men beställde du därifrån jfr beställer stolarna själva ifrån eller var det kopior? (tänkte eftersom dom var hälften så billiga)
susanne

2012-11-26 @ 18:09:15
Postat av: Anna

Jävel vilken lön. Känns dock onödigt att slösa så massa pengar på ikea. Handla hellre från någe företag som har lite samvete. :)

Svar: Men jag har ju inte heller något samvete?
susanne

2012-12-02 @ 12:39:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback