Redken Curvaceous Cream Shampoo

Hej!


Tänkte ta och recensera 

Redken Curvaceous Cream Shampoo.

Jag måste börja med att säga hallelujah, vilket underbart schampo för oss med lockigt hår! Schampot är krämig och lätt löddrig med en uuuunderbar doft. Sulfat- och alkoholfri. Känner redan i duschen vilket under schampot gör med mitt hår. Det känns fastare, fylligare och håret får en riktig fukt-boost. 

Jag impulsköpte det och var för snål för att köpa balsam i samma serie men det ångrar jag, kan bara tänka mig hur väl de hade fungerat tillsammans. Den här serien är ny på marknaden och än finns det inte många produkter i samma serie, men jag tänker måste köpa allihop! Summa sumarium, betyg 5/5!


Jag beställde från feelunique.com och betalade runt 100 kr för schampot, inklusive frakt. I Sverige går det på 269 kr som billigast enligt pricerunner. Feelunique.com finns i England och man slipper tull. Dessutom har dom sjukt billiga priser, jämfört med Sverige och jag beställer ALLT mitt smink och mina hårprodukter därifrån. Skriv en kommentar om du undrar något om eller funderar på att beställa från feelunique så kanske jag kan hjälpa dig!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback