Tiden kan vara något väldigt knappt

Hej!


Jag har fullt upp just nu. Det har hänt en grej i mitt liv som är så sjuk att jag knappt kan förstå det. Jag tänker inte skriva något här, med risk för att citeras i någon blasktidning. Jag ville bara ge ett livstecken och återkommer när saker och ting har retts ut. 


Ta hand om er.
 
 vin

Hej!


Jag och Markus är båda öldrickare. Vi dricker sällan, men när det händer så är det öl som gäller. Däremot är vi bägge överrens om att det ser såååå jävla gott ut med folk som dricker rött vin och käkar nån köttbit. Så därför bestämde vi för ett tag sedan att "nångång måste vi testa det och se!"

Nångång blev idag. Jag gjorde oxfilé med ugnsbakad tomat, grillad sparris, rödvinssås och kålrotspommes till middag. Med bea till såklart. 
Markus hade svängt förbi systemet och köpt en flaska vin, "7 deadly zins". 

Vi satte oss vid köksbordet och började äta. Slurp, så for en klunk vin ned och.... nej. Det var jättekryddigt och starkt och var inte alls bra. 

Så, till alla er där ute - vad är ett bra nybörjar-vin?
önskerubrik: Vilken låt alla tider får dig att vilja skaka rumpa oavsett vart du är när du hör den?

Hej!


En önskerubrik som lyder; Vilken låt alla tider får dig att vilja skaka rumpa oavsett vart du är när du hör den?


Jag kan ge er 4 låtar som får mig att GO NUTS när jag hör dom. Vill ni få mig att skaka rompa så är det detta ni ska spela! Det här har varit mina förfest-låtar de senaste 4 åren nu tror jag haha, men alla är KING.

 

Min allra bästa favoritlåt är kishore kumar - bom chic (den indiska låten) (näst sista låten i listan). Kan den innan och utan! ♥


Fler önskerubriker?världens onödigaste produkt..Ja, eller även kallad "Iphone".domedagen

Hej!


1 timme kvar innan jag måste börja fara på jobbet. Gissa vad det är för dag idag och varför jag är uppe supertidigt? Thats right, skolfotografering! Jepp, samma visa fortfarande. Upp tidigt, fixa frillan så jag inte ser ut som ett troll (som jag vanligtvis gör) och dagen till ära ska jag sminka mig också (av samma anledning som förra).

Man hade kunnat tro att den här hetsen att bli "snygg" på skolfotot borde ha försvunnit, men icket. Den finns här än kan jag tala om. Men nu ska jag försöka utstråla "snäll, trygg och professionell pedagog" och inte "hej jag är 14 år och spenderade halva morgonen med att täcka över finnar". Vilken utmaning!


Mini-me. Här gick jag i lågstadiet, kanske 3an om jag inte minns helt galet.men vad i......

Hej!


Det blev en spontanutgång igår. Hade varit på stan och shoppat hela dagen och crejvade efter en öl, så jag och en kompis drog på bishop arms, som har bästa utbudet på öl. Sen att medelåldern är 50+ är väl en nackdel, men va fan, öl är gott så det äre värt. 

Anywho, vi satt där, minding our own business och glodde på folk. Det var då vi upptäckte det. Orangea strumpbyxor. Vi såg hur många kvinnor som helst i ett par orangea strumpbyxor och kräktes lite i munnen. Vad har hänt? Har jag missat nån fultrend? Why the orangea byxor undrar jag? Usch!

random googlad bild på orangea strumpbyxor. hualigen.önskerubrik: Den konstigaste drömmen du har haft när du sovit?

Hej!


En önskerubrik; Den konstigaste drömmen du har haft när du sovit?

Ja alltså, jag har börjat drömma sådana sjuka drömmar på senaste tiden så jag vet inte vilken jag ska välja att berätta om... Men jag kan berätta om den jag drömde inatt.

Jag låg i sängen och sov och vaknade av att Markus hade sex med ingen mindre än Kalle Moreus.

Jag vaknade av att jag låg och slog Markus i ansiktet och han undrade va fan jag höll på med. 
Kalle Moreus liksom, var fan kom han ifrån?


Fler önskerubriker?önskerubrik: Hur överleva höstmörkret?

Hej!


Önskerubriken lyder som följande; Hur överleva höstmörkret?


Alltså såhär är det. Höstmörket, eller ja, hösten suger. Oh my, är det nångång man bara vill lägga sig ned och dö så är det ju under hösten. Sjukt deprimerande tid. Och nej, jag tänker inte tipsa om hur "mysigt det är att krypa upp i soffan under en filt med en kopp thé" för så jävla mysigt är det faktiskt inte. 

Så hur överlever man höstmörkret då? Ja säg det, jag brukar gå in i någon slags dvala och vakna upp där lagom till sommaren. På något sätt överlever jag, men hur vet jag inte. 
Spontant skulle jag råda er alla att jobba hela vintern, våren och sommaren för att vara utomlands i solen hela hösten istället, men jag vet att det kanske inte funkar för alla. Men det skulle jag råda er till iaf.

Annars är komedifilmer ett bra tidsfördriv som piggar upp. Kanske någon som har något tips på det?

Jaja. Du är iaf inte ensam i mörkret, den saken är klar!

önskerubrik: 10 saker du är beroende av.

Hej!


Har fått flera önskerubriker som påminner om varandra eller handlar om samma sak, så jag slår ihop dom lite här!
Önskerubriken är; 10 saker du är beroende av.

(utan inbördes ordning)
1. snus. man ba yum!
2. kaffe. ja, i know right - vem är inte det?
3. brio. godiset. jag lovar, jag skulle kunna äta det varenda dag för resten av mitt liv!
4. popcorn. speciellt micropopcorn med smörsmak. munorgasm!
5. vatten. älskar att dricka kallt vatten ur en "imsdal"-vattenflaska. dricker minst 3 liter om dagen!
6. markus. jag vet, man ba aaaaawww. men det är sant. 
7. internet. mobilsurf och allt vad det heter, love it!
8. dr pepper. alltså.. åh.. det är ju bara såååå gott!


Sen kommer jag faktiskt inte på fler saker. 


Fler önskerubriker?
men guuuuh, är jag överviktig???!jeez....önskerubrik önskad av mig själv

Hej!


Nu har jag en egen önskerubrik; bästa filmen du sett på senaste.


Jag såg filmen Seeking a Friend for the End of the World och blev lite kär. Jag fick lite "eternal sunshine of the spotless mind"-vibbar av den samtidigt som den var helt annorlunda. Den kan jag rekommendera er alla! 

Fler önskerubriker?
ett felaktigt påstående!

Hej!


Dags att berätta vilket påstående som var felaktigt! 

1. När jag är hos andra för första gången kollar jag alltid in om och hur badrummet är städat. Är det bra städat så är det en bra människa. Är det dåligt städat så är det en 'dålig' människa och jag kommer föralltid att ha det i bakhuvudet. 
Sad but true. Vet inte var det kommer från, men så är det.


2. Jag lider av en sjukdom vars ena biverkning gör att jag har huvudvärk i stort sett varje dag. Den andra biverkningen är att jag sover sjukt mycket men blir aldrig pigg.
True. Hypersomni. Finns ingen räddning för't så det är bara att gilla läget.


3. Jag äger inte en enda tröja.
True! Jag använder bara klänningar, det är det bästa som finns!


4. När jag var yngre så testade jag ganska många droger. Meeen det var inget för mig. 
Falskt. Jag har aldrig testat någon drog. Drogfri sedan 1987. Innan dess var jag inte född och då vet jag inte vad jag gjorde. 

5. När jag gick gymnasiet ville jag bli obducent. Det var mitt drömyrke. 
True. Drömmarna krossades när jag fick reda på att man var tvungen att ta sig in på läkarlinjen för att bli obducent. SCREW THAT, sa jag och blev förskollärare istället. Same, same... but different. 


Sedär, det hade ni väl inte väntat er? 
Fler önskerubriker?

önskerubrik: Fem påståenden om mig - ett är falskt.

Hej!
 
 
Önskerubrik: Fem påståenden om mig - ett är falskt.

1. När jag är hos andra för första gången kollar jag alltid in om och hur badrummet är städat. Är det bra städat så är det en bra människa. Är det dåligt städat så är det en 'dålig' människa och jag kommer föralltid att ha det i bakhuvudet. 

2. Jag lider av en sjukdom vars ena biverkning gör att jag har huvudvärk i stort sett varje dag. Den andra biverkningen är att jag sover sjukt mycket men blir aldrig pigg.

3. Jag äger inte en enda tröja.

4. När jag var yngre så testade jag ganska många droger. Meeen det var inget för mig. 

5. När jag gick gymnasiet ville jag bli obducent. Det var mitt drömyrke. 


Gissa på nu, vad är falskt?


önskerubrik: När jag blir pensionär ska jag....

Hej!


Önskerubrik: När jag blir pensionär ska jag....


Ska jag vara helt ärlig så har jag lite ångest inför pensionen. Som det ser ut idag så ska vi tydligen bara arbeta längre och längre. Jag har jobbat inom vården och träffat många 70 åringar som varit mer död än levande och det skrämmer mig. Tänk om jag är så vid 70 års ålder? Är det då jag ska "leva livet"?

Men å andra sidan har jag mött 100-åringar som varit piggare och gladare än vad jag varit i 20års åldern, så visst finns det hopp.

Så, om jag är frisk och kry och har pengar över så ska jag flytta till Gotland. Där vill jag spendera mina sista år i livet. Det är så vackert. Det är nagijala och körsbärsdalen i ett. Där ska jag bo i ett litet hus och spendera dagarna i min gungstol och sticka, eller baka bröd i stenugnen som finns på gården eller hälsa på grannen som har massa djur. Kanske går jag en kurs och lär mig blåsa glas, det vore häftigt!


Fler önskerubriker?bollen ligger hos er

Hej!


Ja, alltså.. Om ni förväntar er att jag ska uppdatera bloggen så tror ni fel. Jag gillade det här med "önskerubrik" och fortsätter gärna på det sättet. På så sätt slipper jag behöva vara sjuuuuukt kreativ och komma på allt själv. heh. 

Men annars följer ni väl mig på instagram? Hade ni gjort det hade ni sett att jag hade färgat håret tex. Det ni, spännande saker!!BAM! Follow me. I know you want to. 
 önskerubrik: Hur jag och Markus träffades.

Hej!


En önskerubrik: Hur jag och Markus träffades


Vi träffades personligen, öga mot öga, som de flesta människor gör. 
Men eftersom Markus inte vill synas i min blogg så skulle han inte uppskatta om jag skrev om our story heller skulle jag gissa, så därför skiter jag i't! Ni får fortsätta undra helt enkelt! :)


önskerubrik: Dagens videoblogg!

Hej!


Förlåt Ella.. Ja, om jag ska vara ärlig så försökte jag ignorera din önskerubrik och hoppades på att du inte skulle märka det.
Önskerubriken är nu alltså; Dagens videoblogg! Staring Finkel och Tratten!Fler önskerubriker?Önskerubrik: 10 saker jag bara Måste göra innan jag dör.

Hej!


Önskerubrik; "10 saker jag bara Måste göra innan jag dör..."

  1. Måste skaffa en king cavalier charles spaniel. Det är en hund. Kanske världens finaste ras.
  2. Måste skaffa mig en minigris. Den ska heta Karlsson eller Åke. Möjligtvis Åke Karlsson, men vi får se.
  3. För att kunna skaffa ovanstående så måste jag skaffa ett större boende, så därför måste jag börja spara till de förbannade 15 procenten...... (även kallad handpenning).
  4. Jag måste gå med i en kör nångång i livet. Och köra "Sing hallelujah, sing it, sing haaaallelujah" i värsta gospelsandan. Det har jag alltid velat göra!
  5. Jag måste gå en utbildning till innan jag dör. Jag bara måste!
  6. Jag måste bli bästis med en frisör. En som förstår mig och mitt hår och kan ge mig de bästa tipsen i världen så jag kan vakna med ett hollywoodsvall varenda morgon. 
  7. Jag måste skaffa ett sommarhus på Gotland. Alltså det är så jävla vackert på Gotland på sommaren att... Ja... det går inte att beskriva. Jag skulle mer än gärna spendera varje sommar på Gotland om jag fick.
  8. Jag måste få jobba som sjukhusclown nångång. Det har jag drömt om länge! 
  9. Jag måste besöka Thailand nångång. "Alla" ba älskar't så jag måste dit och se what the talk is about!
  10. Jag måste dra till London och besöka "Madame Tussauds". Jag har drömt om att få göra det sedan jag läste om madame tussauds i typ 3ans engelskabok. 3an i lågstadiet alltså. 
 
Fler önskerubriker? :)


shooooes

Hej!


Vilken överraskning! Gina Tricot har börjat med skor! Tjohooo!
Dom här skorna blev jag galet kär i, oj så fina! Egentligen ren kopia av Zaras populära heels (som även nelly gjorde kopior på som blev väldigt populära) men dom här hade ju silver på tårna! Åh, kärlek! (jaaa, jag vet, skonörd..)
minimakt

Hej!


På något sätt (okej, jag krävde det) så blev jag webadministratör för min förskolas hemsida. Så, idag fick jag gå på utbildning och spendera några timmar med att lära mig programmet som man redigerar hemsidan i (lets just say att lunarstorms html-koder var ju rent avancerat stuff i jämförelse...).

Nu jäklar mina vänner, nu har jag levlat! Nu ska jag pryda förskolans hemsida med MASSOR av bilder på MIG. Mohaha. Mohahaha. Mohahahahhahahaaa! Oh, the power!
önskerubrik: Första gången jag....

Hej!


Nästa önskerubrik är: "Första gången jag..."

Första gången jag fick höra att jag var vacker var när jag var 13 år gammal. I flera år hade jag bara fått höra motsatsen och jag trodde att det var så, jag var ful. Jag såg inget annat i spegeln än att jag var jätteful. Jag trodde jag var så sjukt ful att jag förstod att ingen ville umgås med mig. Vem vill umgås med en ful människa? 

Jag slutade äta bland folk för jag kände mig bara uttittad. Jag visste att folk blev äcklade av att se den där fula människan äta, så jag slutade. Jag ville inte vara till besvär. Jag ville inte göra någon äcklad bara för att jag var så ful. Jag ursäktade mig helt enkelt och slutade äta bland folk. 

Tills den dagen. Tills jag för första gången fick höra något annat. Personen som sa det var en person som jag litade på och jag visste att den personen inte skulle säga något "bara för att" utan det den sa, det var på riktigt. Det var den personens ord som gällde. "Nämen.. Va? Vaddå vacker, va fan snackar du om? Det är jag ju inte!" sa jag och satt som ett frågetecken. Någonstans så valde jag att tro på hens ord.

Sedan dess har jag aldrig låtit någon annan människa trampa på mig igen. Sedan dess är det jag som är i fokus och vill inte folk umgås med mig så är det deras problem, inte mitt. Sedan dess har jag insett vilken fantastisk människa jag är och ful? Ptja, det är upp till betraktaren att avgöra, men numera skiter jag i vilket. Det, är jävligt skönt! önskerubrik: Värsta semesterminnet.

Hej!


Andra önskerubriken: Värsta semesterminnet.


När jag var 14 år så skulle min kusin Maja och hennes pappas sambo åka till Bulgarien, sunny beach. Jag frågade om jag fick följa med och självklart fick jag det! Tyvärr fanns det inget ledigt rum på deras hotell så jag fick bo själv. 

När vi kommit ned så åker vi transferbussen och jag känner att jag börjar må dåligt. "Åksjuk", tänker jag och försöker överleva resan. Kommer fram till mitt hotell, som f.ö. var bland det sunkigaste jag sett. Jag lägger mig i sängen på hotellrummet och där blir jag liggande. Jag hade dragit på mig magsjuka i Sverige innan vi åkte så de tre första dagarna av semestern låg jag bara och spydde. Majsan hälsade på då och då och gav mig vatten och frukt. Städerskan på hotellet kom in varje morgon och försökte uppmana mig att "inte festa så mycket".

Den tredje dagen var jag så less på mitt äckliga hotell och min jävla magsjuka som bara förstörde allt och jag ville bara hem. Poff så blev jag plötsligt bättre, poff så hade Majsan och hennes pappas sambo tagit in en extrasäng på hotellet som jag fick sova i och poff så blev resten av semestern inte så dålig. 

Men ja, det är nog mitt värsta semesterminne. Magsjuk i Bulgarien. 

Jag & Majsan för något år sedan. En aning förvrängda.önskerubrik: Samlagsställningar och kukstorlek.

Hej!


Alright, första önskerubriken blev "Samlagsställningar och kukstorlek", önskad av Sara. 

Då ska jag berätta om den gången jag och Markus var utomlands!
Vi var ute och strosade på kvällen och upptäcker en sexklubb. Jag, som inte är den som är den, tvingar med Markus in på sexklubben. Självklart var det människor i lack och läder, piskor och andra utstyrslar som fanns samlade där, men till vår förvåning även ett "normalt" par. Så, vi gick fram till dom och börjar prata och rätt som det är drar killen fram sin kuk och frågar mig om jag gillade det jag såg.
Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt så jag börjar asgarva så mycket att jag hamnar på golvet.

När jag pallrat mig upp igen så ser jag att det här paret har börjat knulla något så råjävulskt i en ställning som jag tror kallas skottkärran (?). För varje stöt så gjorde tjejen ett skitmärkligt ljud, hon lät som en anka som kvackade typ. Jag började återigen asgarva och tänker stöta till Markus med armen så han också skulle fatta det roliga. Men Markus var borta och när jag tittar mig omkring så upptäcker jag att rummet är fullt med djur som dansar disco. 

Det här har alltså min hjärna bearbetat medan jag sovit. Jag tror att filmen "Madagascar" och senaste "fråga olle"-dokumentären kan ha influerat min dröm, but i dont know! 

Men det här med önskerubriker var skoj! Keep on önska, you guys! 

[insert önskerubrik here]

HEJ!


Ny bloggtrend! Ni önskar rubrik och jag skriver inlägget! Fan va skoj! GO GO GO!!


jahapp, där försvann min fritid

Hej!


Igår la jag mig i vår supersköna säng och skulle bara se Madagascar. 14 timmar senare vaknar jag av att Markus väckarklocka ringer och det är dax att gå upp. Vad hände där liksom?

Till råga på allt är min förkylning värre efter att ha vilat så länge. Hur är det möjligt? Eller är det en ny förkylning som brytit ut? Jag har varit konstant förkyld sedan jag började arbeta på min förskola. Jag har beräknat att jag kommer fortsätta vara det i ett år iaf. Det suger att lärare ska ha 1 karensdag, den borde strykas tycker jag. 

Nog om detta, nu ska jag äta frukost.


RSS 2.0