önskerubrik: Första gången jag....

Hej!


Nästa önskerubrik är: "Första gången jag..."

Första gången jag fick höra att jag var vacker var när jag var 13 år gammal. I flera år hade jag bara fått höra motsatsen och jag trodde att det var så, jag var ful. Jag såg inget annat i spegeln än att jag var jätteful. Jag trodde jag var så sjukt ful att jag förstod att ingen ville umgås med mig. Vem vill umgås med en ful människa? 

Jag slutade äta bland folk för jag kände mig bara uttittad. Jag visste att folk blev äcklade av att se den där fula människan äta, så jag slutade. Jag ville inte vara till besvär. Jag ville inte göra någon äcklad bara för att jag var så ful. Jag ursäktade mig helt enkelt och slutade äta bland folk. 

Tills den dagen. Tills jag för första gången fick höra något annat. Personen som sa det var en person som jag litade på och jag visste att den personen inte skulle säga något "bara för att" utan det den sa, det var på riktigt. Det var den personens ord som gällde. "Nämen.. Va? Vaddå vacker, va fan snackar du om? Det är jag ju inte!" sa jag och satt som ett frågetecken. Någonstans så valde jag att tro på hens ord.

Sedan dess har jag aldrig låtit någon annan människa trampa på mig igen. Sedan dess är det jag som är i fokus och vill inte folk umgås med mig så är det deras problem, inte mitt. Sedan dess har jag insett vilken fantastisk människa jag är och ful? Ptja, det är upp till betraktaren att avgöra, men numera skiter jag i vilket. Det, är jävligt skönt! Kommentarer
Postat av: Jenney

Och jag som alltid tänker på dig om det ska listas vackraste personer man träffat IRL. Och det är sanning.

Svar: naaw, så sött! ^^)
susanne

2012-10-09 @ 23:04:32
URL: http://pennythepencil.blogg.se
Postat av: Vickan

Jag har sagt det till dig flera gånger och jag säger det igen. Du är så sjukt snygg Susanne! ;) So fucking beautiful!!

2012-10-15 @ 22:44:02
URL: http://victoriadanielsson.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback