önskerubrik: När jag blir pensionär ska jag....

Hej!


Önskerubrik: När jag blir pensionär ska jag....


Ska jag vara helt ärlig så har jag lite ångest inför pensionen. Som det ser ut idag så ska vi tydligen bara arbeta längre och längre. Jag har jobbat inom vården och träffat många 70 åringar som varit mer död än levande och det skrämmer mig. Tänk om jag är så vid 70 års ålder? Är det då jag ska "leva livet"?

Men å andra sidan har jag mött 100-åringar som varit piggare och gladare än vad jag varit i 20års åldern, så visst finns det hopp.

Så, om jag är frisk och kry och har pengar över så ska jag flytta till Gotland. Där vill jag spendera mina sista år i livet. Det är så vackert. Det är nagijala och körsbärsdalen i ett. Där ska jag bo i ett litet hus och spendera dagarna i min gungstol och sticka, eller baka bröd i stenugnen som finns på gården eller hälsa på grannen som har massa djur. Kanske går jag en kurs och lär mig blåsa glas, det vore häftigt!


Fler önskerubriker?Kommentarer
Postat av: Louise

Jag kommer nog hamna på Gotland jag med, så härmed bjuder jag in dig på fika om cirka 50 år! Vad vill du helst ha? Jag bakar allt from scratch!

Svar: meh SWEEET! jadu, bra fråga. jag har gått igenom olika perioder av vad jag gillar, så det är inte säkert att jag kommer vara nöjd med dagens val om 50 år, MEN, just nu är jag beroende av kanelgifflar och känner jag mig själv rätt så borde jag vara beroende av det för resten av mitt liv också! :)
susanne

2013-05-07 @ 20:30:43
URL: http://ladydelight.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback