önskerubrik: Samlagsställningar och kukstorlek.

Hej!


Alright, första önskerubriken blev "Samlagsställningar och kukstorlek", önskad av Sara. 

Då ska jag berätta om den gången jag och Markus var utomlands!
Vi var ute och strosade på kvällen och upptäcker en sexklubb. Jag, som inte är den som är den, tvingar med Markus in på sexklubben. Självklart var det människor i lack och läder, piskor och andra utstyrslar som fanns samlade där, men till vår förvåning även ett "normalt" par. Så, vi gick fram till dom och börjar prata och rätt som det är drar killen fram sin kuk och frågar mig om jag gillade det jag såg.
Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt så jag börjar asgarva så mycket att jag hamnar på golvet.

När jag pallrat mig upp igen så ser jag att det här paret har börjat knulla något så råjävulskt i en ställning som jag tror kallas skottkärran (?). För varje stöt så gjorde tjejen ett skitmärkligt ljud, hon lät som en anka som kvackade typ. Jag började återigen asgarva och tänker stöta till Markus med armen så han också skulle fatta det roliga. Men Markus var borta och när jag tittar mig omkring så upptäcker jag att rummet är fullt med djur som dansar disco. 

Det här har alltså min hjärna bearbetat medan jag sovit. Jag tror att filmen "Madagascar" och senaste "fråga olle"-dokumentären kan ha influerat min dröm, but i dont know! 

Men det här med önskerubriker var skoj! Keep on önska, you guys! 

Kommentarer
Postat av: Starlet

Hahaha! Bra jobbat och bra "svar"!

2012-10-05 @ 22:28:53

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback