fish spa

Hej!


Igår kom vi hem till Sverige igen. Både jag & Markus har åkt på en dunderförkylning så vi var båda hemma från jobbet idag och har knaprat piller och druckit hostmedicin hela dagen. Nya tag imorgon alltså.

Måste få visa vad vi gjorde i lördags! Vi var och gick i gamla stan och jag upptäckte "fish spa". Jag får panik och ångest bara av tanken på att nått ska äta på mig, men man måste ju utmana sig själv. Sagt och gjort, snart satt vi där allihopa med fötterna i bassänger med hudätande fiskar.

Markus syster hade ett sår på benet och hon blev såklart populärast hos fiskarna. Det låter verkligen vidrigt och inte ett dugg skönt men OJ säger jag bara. Mina fötter är babysmooth nu alltså! Det kändes inte speciellt mycket heller, ungefär som att stoppa ned fötterna i ett akvarium utan fiskar, men med pumpen på. Som massa små bubblor som cirkulerade runt foten typ. 

Det här måste ni testa, så värt det! 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Du har så rätt. Det låter vidrigt. Och nej, aldrig i helvete att jag testar. Jag har testat laser-hårborttagning, det får räcka (och ja jag har fortfarande bara gjort det en gång, herregud gjorde ont ju...)

2012-09-11 @ 11:52:44
URL: http://asonet.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback