utflyktsdag

Hej!


Idag gjorde vi en liten utflykt till en ö som hette Brac. Vi åkte till en sandstrand, Zlatni rat, som vi hade spanat in på google och den var tio gånger så vacker i verkligheten! Det var kristallklart vatten och även om vi simmade 100 meter ut från stranden så såg man ända ned på botten. Jag, Markus, Markus systerbarn och deras pappa var ute och snorklade i säkert 2 timmar i sträck. Så häftigt med alla nyfikna fiskar som följde efter oss!


Här visar Markus Lisa 9 år, hur man snorklar, så hon också kunde följa med på en tur. Lisas pappa Anders övervakar from up above så hon inte dränker sig själv. 


Pubes herself. Jag har aldrig fattat grejen med hårprodukten "saltvattenspray". Mitt hår var som gummi efter allt snorklande idag. Varför vill man ha gummihår?Kommentarer
Postat av: Tanja

Saltvattenspray är till för människor med tunt, rakt, lent hår (s.k. "skandinaviskt" hår) så att de ska få lite struktur och deras håruppsättningar inte ska trilla ner efter en minut. Om man, som jag, har burrigt tagel till hårman behöver man inget sånt :)

Svar: jahaaaaaa! nä då behöver jag verkligen inget sånt heller! :)
susanne

2012-09-06 @ 16:55:04
URL: http://www.robotunicorn.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback