happy valborg

Hej!


Jag måste vara den enda människan i Sverige som inte har som tradition att fira valborg. Men varför? Stå utomhus i snålblåst och regn och smygsupa framför en jättestor eld? Nja, not for me. Jag sitter hellre hemma och petar näsan.

Jag hamnade inne på den här sidan och jag måste ju bara fråga er, vad tror ni, sant eller falskt? Jag önskar att det vore sant. Hade ju varit hur coolt som helst!


if you wannabe my loverrr

Hej!


Jag känner mig som 12 år i dom, men seriösssst, jag äger dom snyggaste skorna i världen!
pinsamt

Hej!


Igår var jag med om något så sjukt pinsamt. Jag var på Lindex och väntade på att Therese skulle komma förbi så vi kunde gå och käka sedan. Jag hade två klänningar på armen som jag skulle köpa och gick runt i butiken för att fördriva tiden lite i väntan på Therese. Märker att en expedit har ögonen på mig och börjar nu förfölja mig i butiken för att se om jag ska sno med mig klänningarna hem. Få panik och ställer mig vid kassan istället och hoppas att Therese snabbar sig på.

Min tur i kassan. Expediten som förföljt mig utbyter några blickar med hon i kassan och går sedan iväg. Jag slänger ur mig ett übertrevligt "HEJHEEEEJ!" när kassörskan hejar på mig. Tänkte att hon kanske skulle förstå då att jag inte var där för att snatta utan att den dumma expediten bara hade missförstått mitt irrande i butiken för jag var ju faktiskt bara en helt vanlig trevlig prick. 

Trycker in mitt kort i maskinen, trycker min kod och.. M-E-D-G-E-S  E-J. Svettades jag innan så är det ingenting mot vad jag gjorde nu. "Ehh.. men vanudå?" kläcker jag nervöst ur mig. Kassörskan säger att jag säkert råkade trycka på kreditknappen istället för konto. Men jag vet att jag är helt hundra på att jag klickade på konto, skulle aldrig köpa något på kredit like evver. Pröva igen, uppmanar hon.
I mitt huvud har det hunnit snurra typ tusen tankar redan. "Fick jag ingen lön?" "Har någon länsat mitt konto nu för att jag gjort massa köp från kina?" "vad gör jag om jag inte kan betala?" "HUR FAN SKA JAG BETALA MINA RÄKNINGAR DENNA MÅNAD OM NÅN LÄNSAT MITT KONTO!?". GODKÄNT, står det på maskinens display. PJUH. Jag står knallröd i ansiktet när jag får min påse och springer där så fort som möjligt. Allt är Therese fel.


Klänningen jag köpte. Kolla in ryggen, lite kär man blev?

cupcake

Hej!


Igår bakade jag kladdkakecupcakes och dog lite över hur goda dom var. Ni måste testa!
vin

Hej!


Minns ni när jag efterfrågade lättdrucket nybörjarvin? Fick massor av tips men inget föll mig i smaken. Idag svängde jag förbi systemet och köpte med mig en liten flaska rödvin och jebus christ, HÄR kan vi tala om ett lättdrucket nybörjarvin. Oj så gott! 

Nu till mitt problem. Jag sökte på systemets hemsida på rött vin med samma "smakklockor" som det här vinet och inget kom upp. What to do?
borghällagården

Hej!


Var en sväng på stan och shoppade då Therese frågade mig om jag hade varit på Borghällagården nångång. Nej, sa jag och hon blev eld och lågor och beskrev platsen som ett paradis. Vi far nu, på en gång! skrek Therese och det var ju bara att hänga med. Efter en biltur mitt ut i ingenstans så hamnar vi hemma hos en kvinna som har butik på sin gård. Och vilket ställe det var.. Alltså det går inte att beskriva med ord vilket paradis hon ägde. Butikerna har hon uppdelat i tre små fina hus. Längst till vänster var det kläder, det i mitten var utegrejer och det till höger var inomhusgrejer.


och vilka grejer hon hade... ojojoj..


så himla mysigt så jag gick och kärade ned mig totalt!


ute på gården hade hon även en borg (!!!) som man fick klättra upp och gå in i.

Borgen, med havsutsikt! 


Ja, jag blev fullständigt kär, sånt här finns ju inte på riktigt. Men är ni i Umeå någongång så måste ni besöka Borghällagården i Täfteå och köpa något av alla fina saker som fanns!

Själv kom jag hem med två luktljus;


Yankee candles är ingenting jämfört mot dessa, mmmmmm så gott de luktade!godisglass

Hej!


Var en sväng på affärn och såg att en ny glassort hade kommit, med godissmak. Jag kikade ner i frysdisken och höll sedan på att sätta livet till när jag diskret skulle fiska upp den allra sista lådan som fanns kvar och höll själv på att falla ned i frysen. Värt det! Pax för fredagsmys!
här sitter jag och väntar i onödan

Hej!


Dra mig baklänges, när jag kommer hem ser jag att jag fått en påminnelse-avi från posten. "du har ett paket att hämta ut, detta är en påminnelse". Jag ba say whaaaaaat? Här går jag i väntans tider (eeeh, typ) och bara längtar efter mina paket osså har POSTEN skitit i att skicka ut första avin så jag får en påminnelse-avi flera dagar senare. 
NOG ÄRE VÄL!

Jaja. Nu har jag fått alla mina paket som jag beställt. Nu måste jag köpa nya. Mama needs new shoes! (fast, verkligen inte, men you get the point).

hej måndag

Hej!


Imorse klev jag upp 5, hade öppningen på förskolan. På väg till jobbet så ser jag nån vit lapp på min klänning som jag aldrig sett förut. "Vad fasen?" tänker jag och drar lite i lappen. Den sitter fast. Tittar lite nogrannare och upptäcker att det är tvättlappen. Jag har klänningen ut och in. Suck.
scooooore

Hej!


Idag är jag lite gladare. Paketet från China dök upp idag med mitt löshår som jag beställt. 60 cm 100% äkta remy löshår för 187 kr. SCOOOOORE.

 joooooooooo.


bajsdag

Hej!


Alltså om ni visste vilken jävla skitdag jag har fått gå igenom idag. En av dom värsta i mitt liv. Markus är hos en kompis så jag har ingen som klappar mig på huvudet och säger "there, there.." medan jag gråter ut. 

Fan.


ameh

Hej!


Alltså H&M är ju som en böld i röven. Jag beställde kläder därifrån i början på mars och har väntat och väntat och väntat på paketet. IDAG fick jag detta mejl;
Men snark! Dom kan ju inte vilja att någon jävel handlar från dom? jebus christ, världens längsta leveranstid ju!

currrls

Hej!


Jag vaknade skittidigt idag. Alltså okristligt tidigt. Så i brist på annat att göra så lockade jag håret litegranna. Jag. Fröken-har-hur-självlockigt-som-helst. Så idag kör jag fejkcurrrls;
skrämmande

Hej!


Kollar min newsfeed på fejjan och läser en gammal klasskompis, nu verksam förskollärare, statusuppdatering:


Personen i fråga får alltså betalt för det den gör om dagarna btw.

Sen läser jag ett inlägg skrivet av en helt vanlig förälder, utan någon lärarutbildning och examensbevis. Kan inte låta bli att undra; borde inläggen inte vara tvärtom?

hur djur äter mat

Hej!


Har ni sett den här som cirkulerar på fejjan? Awesome!

wohooo!

Hej!


Yaaaay, idag kom några av mina saker som jag väntat på! Fick paketet från beautysecrets med alla GHD-prylar! Jag blir verkligen 5 år gammal när jag får mina paket. Sliter upp tejpen runt kartongen och smeker nöjt alla nya saker. Var såklart tvungen att ta en dusch och testa alla hårgrejer på en gång. Nöjd tjej AB.
i väntans tider.... typ.

Hej!


Alltså det här med leveranstider är ju riktigt drygt. Det är ju fördelen med att handla i butik; man får varan på en gång utan flera veckors väntetid. Nu har jag massor med grejer som är på väg hem till mig och jag får snällt bara sitta och vänta. JAG VILL ÖPPNA PAKET FÖR BÖVELEN! 

Förresten, vad tror ni om den här frillan? Flipp eller flopp?
vampire red

Hej!


Färgade håret i helgen och fick den här idag;

Nu känner jag att jag måste färga igen. Röd ska bli rödare liksom. Den här beställde jag från ebay 29 mars, så inte ens 2 veckor tog det att få den. Sweeeeet.


...förutom det så är jag helt perfekt

Hej!


Hahaha.. Ni är ju sjuka hela bunten. Men okejrå, jag ska förtälja mina tics också! 

- Måstemåstemåste kissa det första jag gör när jag kliver upp annars dör jag. På riktigt alltså, ni vet, snart-sprängs-urinblåsan-i-tusen-bitar-döden.

- Borstar tänderna EFTER frukost och blöter tandborsten innan jag lägger på tandkräm. Men blöter absolut inte när tandkrämen ligger på, hujedamig, någon måtta får det vara på tokerierna. 

- Borstar även tänderna innan jag går någonstans, typ innan jag ska iväg och handla eller så. 

- Tuggar alltid tuggummi för jag hatar att ha bad breath och vistas bland folk. 

(hmm, börjar se ett mönster här av punkt 2,3 och 4... undrar vad Freudan skulle ha för utlåtande på en annan?)

- Måste topsa mina öron varje gång jag har duschat, annars känner jag mig inte helt ren.

- Äter med gaffeln i höger hand, trots att man som högerhänt tydligen ska äta med vänster. Men heeello, crazy feeling liksom, det funkar ju inte. Är man högerhänt så äter man med höger också. Tycker jag.

- Jag biter mig i munnen typ hela tiden. När jag har tråkigt. Typ i väntan på bussen, innan jag ska sova, när jag ser på reklam osv. 

- Jag måste ta av mig byxorna när jag kommer hem. Jag använder alltid klänning, so no big deal ifall grannarna kollar in genom fönstret liksom, men jag hatar verkligen känslan att ha byxor på mig när jag är hemma. 


Ja. Det var lite av mina små tics som jag har för mig. 
tics

Hej!


OMG. Jag har precis insett hur jävla normal jag är. NORMAL. Jag läste kommentarerna till det här inlägget och... Va fan liksom, det finns hjälp att få!

Citat:

• Måste bajsa innan jag går hemifrån no mather not, går det inte är jag grinig hela dagen och om det går måste jag duscha efteråt även om jag gjort det tidigare

• Kan inte handla mer än 3 varor åt gången i affären, måste gå ut efter 3 och börja om igen

• Måste färga håret med strumpor på fötterna, annars dör jag. På riktigt.

• Jag skäms när jag öppnar skåpet med påslakan. Jag har favoriter som jag använder och får så dåligt samvete mot dom andra som bara ligger där så jag ber om ursäkt och lovar att ”någon gång ska du få vara med också”.

• Kan inte ta i de superäckliga spadarna när jag köper smågodis utan går och hämta en plastpåse som jag stoppar hande n i och tar av godiset. Mina barn skäms ihjäl.

• Här måste man vinka till alla ev ventilationsgaller på offentliga toaletter, även jobbets – utifall det sitter en kamera där så ska dom veta att jag vet


Vad är DINA tics?var härstammar du ifrån?

Hej!


Okej, vad är ni?
Min högerfot är grek och min vänsterfot är egyptier. Kanske är jag barnbarnbarnbarnbarn.. osv till den stora grekiska komediguden pubesius? Vem vet?

ghd-produkter billigt!

Hej!


Tips! För er som tycker om, eller vill testa, GHD-produkter så har den här sidan utförsäljning just nu! Har precis klickat hem ett schampo, en inpackning, en stylingspray, en heat protection spray och en saltvattensspray för 300 kr!!!!. Ruggigt billigt! Få 5% extra rabatt med rabattkoden faceit5
glossybox

Hej!


Fick hem glossyboxen idag som bla innehöll smile labs whitening strips. Jag har aldrig testat något liknande förut, men jag tyckte dom här var helt ok! Var som att ha en slags tandkräm/gele på tänderna, smakade inte något speciellt och gjorde inte ont/ilade inte. 

Efteråt så var tänderna redan vitare så jag ska fortsätta med behandlingen i några dagar till för att få nån nyans vitare! Syns knappt att jag har blekningsremsorna på tänderna! ellerrrr?

Hej!


På bussen, 07.00. Jag sitter (märkligt nog) ensam i bussen och en kvinna, 40+, stiger på.

Kvinna: HEJ URSÄKTA MIG UNGA DAM! Du råkar inte ha 20 kr på dig?
Jag: Nej.
Kvinna: Tio kronor då?
Jag: Nä inte det heller. Tar du kort?
Kvinna: NEEEEJ, såklart jag inte gör!


Ba allvarligt. Fick in värsta skämtet och hon uppskattade det inte ens. Alltså people this days, så självupptagna!

usch och blä

Hej!


Läste världens bästa tråd på fejjan; Mat ni tycker är överskattad/inte gillar?
Typ alla som hade svarat hade skrivit att dom hatade curry i mat. Say whaaaaaat, säger jag, det är ju megagott!

Menne... Om ni hatar mig och vill bjuda mig på en evil-dinner så ska ni bjuda mig på detta:

ärtsoppa
lever
GRÖN paprika
julkorv
janssons frestelse
rotmos
passionsfrukt
korv i ugn med ost och ketchup

uuuuuuäääääck! 


Har säkert glömt hälften av allt jag hatar. Vilken mat hatar ni?RSS 2.0