pinsamt

Hej!


Igår var jag med om något så sjukt pinsamt. Jag var på Lindex och väntade på att Therese skulle komma förbi så vi kunde gå och käka sedan. Jag hade två klänningar på armen som jag skulle köpa och gick runt i butiken för att fördriva tiden lite i väntan på Therese. Märker att en expedit har ögonen på mig och börjar nu förfölja mig i butiken för att se om jag ska sno med mig klänningarna hem. Få panik och ställer mig vid kassan istället och hoppas att Therese snabbar sig på.

Min tur i kassan. Expediten som förföljt mig utbyter några blickar med hon i kassan och går sedan iväg. Jag slänger ur mig ett übertrevligt "HEJHEEEEJ!" när kassörskan hejar på mig. Tänkte att hon kanske skulle förstå då att jag inte var där för att snatta utan att den dumma expediten bara hade missförstått mitt irrande i butiken för jag var ju faktiskt bara en helt vanlig trevlig prick. 

Trycker in mitt kort i maskinen, trycker min kod och.. M-E-D-G-E-S  E-J. Svettades jag innan så är det ingenting mot vad jag gjorde nu. "Ehh.. men vanudå?" kläcker jag nervöst ur mig. Kassörskan säger att jag säkert råkade trycka på kreditknappen istället för konto. Men jag vet att jag är helt hundra på att jag klickade på konto, skulle aldrig köpa något på kredit like evver. Pröva igen, uppmanar hon.
I mitt huvud har det hunnit snurra typ tusen tankar redan. "Fick jag ingen lön?" "Har någon länsat mitt konto nu för att jag gjort massa köp från kina?" "vad gör jag om jag inte kan betala?" "HUR FAN SKA JAG BETALA MINA RÄKNINGAR DENNA MÅNAD OM NÅN LÄNSAT MITT KONTO!?". GODKÄNT, står det på maskinens display. PJUH. Jag står knallröd i ansiktet när jag får min påse och springer där så fort som möjligt. Allt är Therese fel.


Klänningen jag köpte. Kolla in ryggen, lite kär man blev?

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback