tics

Hej!


OMG. Jag har precis insett hur jävla normal jag är. NORMAL. Jag läste kommentarerna till det här inlägget och... Va fan liksom, det finns hjälp att få!

Citat:

• Måste bajsa innan jag går hemifrån no mather not, går det inte är jag grinig hela dagen och om det går måste jag duscha efteråt även om jag gjort det tidigare

• Kan inte handla mer än 3 varor åt gången i affären, måste gå ut efter 3 och börja om igen

• Måste färga håret med strumpor på fötterna, annars dör jag. På riktigt.

• Jag skäms när jag öppnar skåpet med påslakan. Jag har favoriter som jag använder och får så dåligt samvete mot dom andra som bara ligger där så jag ber om ursäkt och lovar att ”någon gång ska du få vara med också”.

• Kan inte ta i de superäckliga spadarna när jag köper smågodis utan går och hämta en plastpåse som jag stoppar hande n i och tar av godiset. Mina barn skäms ihjäl.

• Här måste man vinka till alla ev ventilationsgaller på offentliga toaletter, även jobbets – utifall det sitter en kamera där så ska dom veta att jag vet


Vad är DINA tics?Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag har inga tics/tvångssyndrom för mig men jag gör en grej som kanske kanske skulle räknas in:
Min sambo tar aldrig första paketet i hyllan/lådan i affären utan måste ta en eller flera varor bakom. Detta för att han hatar att andra varit och kladdat på den som står längst fram. Vet att många tycker samma som han så bara för att jävlas har jag börjat att ta och klämma på varor längre in. Haha det ger mig en sådan tillfredsställelse när jag vet att Tvångssyndrom-Tina tror att hon tar en "ren" vara när jag i själva verket har varit där och tafsat.
Som exempel kan jag mosa chipsen lite diskret i en påse som står i mitten eller klämma på köttbiten längst bak.
Det är nog bara en protest mot att jag är så less att efter 3 år fortfarande få höra: NEJ! Inte den längst fram!
My god. Det är inte så farligt med baciller och lite skit har ingen dött av ;)
(Att jag mosar chipsen gör jag dock bara för att vara elak. Mohahaha)

Svar: ÄRE DU DIN JÄVEL SOM MOSAR MINA CHIPS!????! hahanej det där fattar inte jag heller, orkar hålla på?! people are crazy!
susanne

2013-04-07 @ 20:14:55
Postat av: hihi

Måste bajsa innan jag far på jobbet, alltid! Skölja tandborstrn innan och efter tandkrämen åker på, alltid ta nässpray och smeta in läpparna med läppsyl innan jag somnar, fixar alltid sminket innan håret, slltid kissa innan jag åker hemifrån även om jag inte är nödig, kan inte städa toan utan handskar... finns nog mer ;)

Svar: Nä men städa toan utan handskar är ju bara vidrigt!
susanne

2013-04-07 @ 23:10:32
Postat av: Kattis

Jag har, precis som så många andra, att volymen måste vara på jämn siffra. Så sjukt obehagligt på vissa tvapparater (typ min pappas) när det inte står vilken siffra man är på utan man höjer och sänker som i hemlighet.. sen har jag när jag plockar godis att det måste vara 2, 4 eller 6 stycken av varje bit - förutom om jag tar jellybeans eller zooapor för dom tar jag en skopa av helt enkelt. Jag slänger alltid av mig strumporna så fort jag kommer hem, det är sån rutin nu så jag inte märker att jag gör det ens. Försöker hålla mig i skinnet och låta bli det hemma hos andra dock (dels för deras skull och dels för att jag inte alltid minns vars jag lägger strumporna.... haha).

Men en del saker som snackar om är typ.. självklara. Som att man byter om till myskläder när man kommer hem.. det känns väl inte som ett tics. Att man vill vara bekväm. Meeeeen okejrå.. vad har du själv för tics?

2013-04-08 @ 10:48:55
Postat av: Kattis

Jag har väldigt bestämda åsikter om disken också föresten. I vilken ordning saker ska diskas och hur det ska ställas i diskstället och hur ofta man måste ta nytt diskmedel och sånt.. för invecklat för att förklara närmare vilket innebär att det ALLTID är jag som diskar, fyfan va obehagligt när nån annan diskar och gör det FEL..

..och samma gäller tvätten.. den sköter JAG TACK för att INGEN ANNAN vet hur man gör rätt.. :P

2013-04-08 @ 10:51:26
Postat av: Ella

Jag är en sånn som inte kan lämna en sak när jag plockat upp dne i affären. Typ om jag tar upp en banan, men ser en bättre så tar jag ändå den jag plockade upp först för att den inte ska bli ledsen. Hatar även att lämna saker typ ensamma. Om det är tre ägg kvar i en kartong, liksom. Eller om jag ska blanda saker ser jag alltid till att de får vara med sina kompisar. Typ om jag ställer in fyra nya ägg i hyllan ska de två som står kvar hålla ihop.
Måste alltid ta av mig örhängen innan jag somnar, även sånnadär små pluppar.
Måste alltid borsta tänderna innan jag går och lägger mig. Bruklig hygiengrej, kanske, men jag är väldigt natzi med att borsta tänderna. Det kvittar hur sent jag än kommer hem, hur full jag än är - de ska borstas.

2013-04-08 @ 15:10:02
Postat av: Johanna

Jag har haft tics till och från hela livet, blev väl tappad som barn eller nåt. Senaste halvåret har jag börjat rynka på näsan ofrivilligt då och då, det är det tics är; ofrivilliga och återkommande nerv- eller muskelryckningar. Det du skrivit om är tvångsbeteenden, inte tics. Nu vet du! (:

Svar: jamen jag vet, kom inte på ordet bara ;) haha men absolut, tvångsbeteenden är det och inget annat :)
susanne

2013-04-08 @ 16:47:07

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback