well.. fuck it.

Hej!


Nä men okej. Det här var nog inte min helg, alls. Jag gick på Konsum nyss för att köpa snus och karra och nä. Kassörskan bad inte om leg. I've lost my mojo, folks! I've lost my mojo...

On the bad side:On the good side:

 
 woop woooop.

Hej!


Okej, jag har blivit dumpad. Av Therese. Så dagens träning av dans var... Ja, jag ska inte säga att den var onödig eller värdelös, men jobbig. So here I am, all by myself a saturday night. KEWL.  
 holla!

Hej!


Ikväll ska jag ut & skaka rumpa med Therese. Jag värmer upp & inspireras av the wierd naked indian;

yum

 glossybox augusti

Hej!


Hämtade min glossybox idag. Blev jävligt sur, jag har spanat på vad andra fått i deras boxar och det var ungefär lika, förutom att de fått redken schampo/balsam, inte nått billigt skit som jag fick. Dessutom turkost nagellack, jo tjena att det kommer att användas! Men resten var jag nöjd med. 

 gammnuckan talar ur skägget

Hej!


Sorgens dag är kommen. Drog på stan efter jobbet för att shoppa på bolaget. Tänkte fylla upp ett litet lager här hemma. Kommer till kassan och blir inte ens tillfrågad om leg. Fan va rude liksom?

Jaja, vad gör det, tänker jag. Drar sedan iväg på ICA för att handla sushi-kit och snus. Vad gör kassören? SYMPATIkollar på mitt leg när jag visar upp det. Han ser liksom brydd ut för att jag visar mitt leg. VA FAN? Om två veckor blir jag 26! Kassörer ska bannemig fråga efter leg i MINST 4 år till! Skitdag.

 funny but not funny 'ha-ha funny'

Hej!


En gammal apelsin var allt som fanns kvar på förskolan när jag idag skulle bjuda på frukt för barnen som skulle gå hem 'sent'. Jag samlade alla på trappan, drog fram en skål med russin och sa: "Idag får ni ingen frukt! Idag får ni äta BAJSPRUTTAR!!!"

Gosh darnit, I should win an award for being sooooo hilarious!

 sweeet

Hej!


Fick hem ett brev idag;


Man ba, sweeeeet. Cancer-free since -93. Och några år innan det också faktiskt. Göttmos.


 
 därehänder

Hej!


BAM, follow me;

 yum!

Hej!


Ikväll blev det en spontanare. Surströmmingsfest. Alltså... Så-jävla-gott-att-jag-dör-lite. 


 
 

 dont laugh. we all been there.
o heeeeeelga naaaaaatt

Hej!


Ånej. Jag drömde att Tommy Körberg lärde mig dom höga tonerna i "O helga natt" inatt. Jag vaknade och trodde jag kunde sjunga på riktigt. Fanfanfan. 

#wtf

Hej!


Igår hade jag en mini-breivik utanför fönstret. Idag är umeå C avspärrat för att dom hittat en granat. #
needtomove #likereallywtf
 catfish-talk

Hej!


Kan vi prata lite om filmen Catfish? Okej. Här kommer en trailer på filmen för er som inte sett den. Nedan följer en mega-spoiler-alert!

Spoiler-alert:
Okej. Så Angela 40+ bor i sitt hus med sin familj och barn, jobbar inte, ägnar all sin tid åt de utvecklingsstörda barnen. Jag FATTAR att hon går ut på nätet och skaffar multi-personligheter just to enjoy her self. Det är väl inte det första jag själv skulle ha gjort, men okej, jag fattar. 

Det jag INTE förstår är:
1. varför hon släpper in dom i huset överhuvudtaget. hade jag öppnat dörren och sett min internetdejt-thingy stå mitt framför ögonen på mig och frågat om det var jag som var Angela så hade jag ba "nope, uh-uh, never heard off, please go away before I call the police, respect my authoritah!" och sen när dom gått ba raderat alla multi-personligheter som jag hade på facebook asap! Då hade ju mitt problem varit löst och jag hade sluppit att skämmas ihjäl. 

2. Okej, hon släpper in dom och fortsätter ljuga. Liksom hello, hur dum får man vara? och stackars hennes man som sitter där och inte har en aning om hans frus dubbelliv på fejjan. 


Men alltså SKAMMEN att bli påkommen sådär. Jag skulle nog på riktigt dött. "Jo eh jag låtsades vara 19 år och skrev massa sex-sms till dig för atte... ptja.. vet inte? for funsies?"


Wierd.
And for the record; alla bilder här i min blogg ÄR faktiskt på mig. Jag är faktiskt this good-lookin och har inte googlat fram alla bilder. Mig kan ni i alla fall lita på. just so you know. 


Peace & Love, Pubes


 nämen såatte

Hej!


So here I am, in my place, minding my own buisness, käkar kinamat och ser på film medan Markus är i Luleå och jobbar. Plötsligt hör jag röster utanför mitt fönster, så jag tar min supermegazoom-kamera och spanar. 


Oookej. Nä men.. någon som vill komma förbi och oh I dont know, sova över? Blir inte aaaalls nervös över att ha nån mini-breivik smygandes runt mitt hus. 

 regn + kamera

Hej!


Holy-moly vad det har vräkt ned här idag. Inte för att jag hade några planer på att gå ut, överhuvudtaget, men man blir ju sådär svensson-sur så fort solen försvinner och det börjar droppa mot marken. 


 

 

Sen när solen tittade fram så upptäckte jag att jag kan börja knäcka extra som fönstertittare. Jag menar hallå, superzoom me likie!

Jag trooor att det står "elovise" . Som i låten ni vet, "eeeeee loooovisee är vi mer än bara vänner.." måste vara seriösa fans till Arvingarna som bor där.catfish

Hej!


Alltså jag har fastnat i en serie och varit helt besatt av den ett tag. Catfish, sänds på MTV. Handlar om folk som träffats online och har en relation, fast aldrig har träffats IRL. Så catfish ser till att det händer, att dom får träffas. 

Det är så jävla roligt för vissa har chattat i flera år med någon de tror är en tjej när det egentligen är en kille (och tvärtom). Det är sååå kul att få se när de träffas för första gången! SE serien! Nu ska jag ta mig an dokumentären som är grunden till tvserien. 

 its the little things

Hej!


 
  
 
 


 


 
 off it goes

Hej!


Idag gick jag till farbror doktorn och tog bort ett födelsemärke. My very first time, thank you very much. Det värsta av allt var bedövningssprutan. När min läkare sa att hen skulle bedöva fick jag panik och ba "holla, hold up! HOLD UP BITCH, PLEASE! Gimme some fucking space, aiiiight?!". Eller ja, jag tänkte så iaf. Ut kom istället "lugn nu, vad händer?!" sen visade min läkare sprutan och jag trooor att jag svimmade av en stund. Sen nöp hen mig allt hen kunde där hen skulle slajsa and dajsa och jag kände ingenting, så jag låg nästan och halvsov under ingreppet. 


Nu har jag ett plåster där det läckt ut lite blod igenom. Nästa vecka ryker stygnen. och inom 3 veckor ska jag få veta om det var cancer eller inte. 

 
 hehe

Hej!


Jahapp. Så blev jag sugen på en katt nu också.


nolia

Hej!


Blev en sväng på Stora Nolia idag. Alltså vad fan är det med marknader och white trash? Är det deras grej eller? Jag vet inte hur många kufar jag mött idag!

Skitsamma. Ätit gott, köpt karra, BRÖD i MASSOR, blev lite småförälskad i en kille i Telia-ståndet, köpt karra, ätit, köpt karra och testat husbilar. Sen lyckades jag charma till mig brandhattar av några brandmän. "Hur många vill du ha?" -15. "15!!!? HUR MÅNGA BARN HAR DU?!" - 15. Jag är förskollärare. "Jaha ok!"

Mest glad blev jag över allt bröd jag fyndade för 100 kr:Jävlar vad jag ska lyxfika varje morgon framöver! 
 musik vid havet

Hej!


Igår kom min kompis Ida förbi Umeå. Vi åkte ut till Norrmjöle havsbad för att se Pierre och hans band spela. Det var min första gång där och jag tyckte det var supermysigt!
 
 jävla skitchaufför.

Hej!


Slutade 11.30 idag, världens kortaste arbetsdag kändes det som. Tog bussen som gick 11.49 från jobbet och skulle sedan byta till bussen som går hem till mig. Men den bussen missade jag med en minut (!!) för att den första busschauffören valde att stanna 5 minuter (!!!) vid busskuren (!!!) för att surra med nån j*vla kärring (!!!). Så då blev jag fast i 30 minuter i väntan på min buss hem. Normalt tar det ungefär 15-20 minuter för mig att pendla till mitt jobb. Men jaja, sånt händer, tänkte jag och köpte mig en kaffe.

När ÄNTLIGEN min buss hem kommer (10 minuter för sent) så stannar han på fel hållplats och släpper av folk. "Jaja, han kör väl hit sedan", tänkte jag. Nej, jag ser att han blinkar utåt och tänker dra i väg så jag börjar storvinka, jag tänkte fasen inte vänta 30 minuter till på nästa buss. Vi var dessutom ett helt gäng som skulle med denna buss. När jag kliver på säger jag snällt "du stannade vid fel hållplats, det var därför jag vinkade". Då drar han ned sina solglasögon på nästippen, lutar huvudet framåt och säger snäsigt: "Du.. ALLA kan väl göra fel?". Fan alltså, he released the fucking fury i mig och det var Bitchmode ON. "DU VAR DESSUTOM 10 MINUTER SEN, JÄVLA SKITCHAUFFÖR" Säger jag högt och går vidare in i bussen. 

Men alltså när det tar 45 minuter att pendla, när det egentligen max tar 15-20 minuter, jo då tycker jag att jag har rätt att bli sur. Faktiskt. Jävla skitchaufför.
 
 golden times

Hej!


I Lördags var jag och såg gyllene tider. 

Bäst: Per försöker smöra och säger att hans släkt härstammar från Husum. Haha, som att det vore nått att vara stolt över.
Sämst:
Endast kontanter i baren och man fick bara köpa 1 öl i taget. HEJ KÖ.

 hey

hej! framme på hotellrummet! gaaanska nice view! bjuder på en posebild dessutom, varsågoda!
 
 
 helgen

Hej!


Imorgon ska jag & Markus till Övik för att se på Gyllene tider. Varken jag eller Markus är några fans, men det blir kul, för på något sätt kan jag alla deras låtar iaf. 

Vi ska checka in på Elite plaza hotell och jag ska äta enorma mängder hotellfrukost. Perfekt avslut på min allra första semester någonsin. 
 skoskåp

Hej!


För ett tag sedan klickade jag hem en skohylla med spegel där fram. Idag öppnade jag lådan och tog fram alla delar, läste instruktionerna noga och ropade sedan på Markus. Jag.kan.inte.sånt.här. Jag tycker beskrivningarna är skitsvåra och tar hellre ett häfte på 20 steg i hur man gör istället för 5. Men men, tack vare Markus (som f.ö. är utbildad snickare) fick vi ihop den.

 

 

 sooo me:


 hahaha

Hej!


Jag dog lite;

 shooobie dooobie dooobie dooo

Hej!


Omg, mitt inre 14-åriga jag, dog lite när jag såg dom här skorna:Så jävla grymma. På riktigt. Min inre fjortis hade rockat fett i dessa! MMMM, Mmmm, mmmm!


 nattugglan

Hej!


Idag klev jag upp 8.30, tog emot ett ENORMT paket från DHL, satte mig framför tvn. Somnade klockan 11 och vaknade med nackspärr klockan 15.30. 

Ja, ni hör ju vilken underbar dag jag haft. Jag gillar att ha semester. Jag borde ha det lite oftare. Sooo, nu när jag förmodligen vänt på dygnet så kommer jag att spamma er här i natt. Just so you know.


Smell you later bitches!


RSS 2.0