catfish-talk

Hej!


Kan vi prata lite om filmen Catfish? Okej. Här kommer en trailer på filmen för er som inte sett den. Nedan följer en mega-spoiler-alert!

Spoiler-alert:
Okej. Så Angela 40+ bor i sitt hus med sin familj och barn, jobbar inte, ägnar all sin tid åt de utvecklingsstörda barnen. Jag FATTAR att hon går ut på nätet och skaffar multi-personligheter just to enjoy her self. Det är väl inte det första jag själv skulle ha gjort, men okej, jag fattar. 

Det jag INTE förstår är:
1. varför hon släpper in dom i huset överhuvudtaget. hade jag öppnat dörren och sett min internetdejt-thingy stå mitt framför ögonen på mig och frågat om det var jag som var Angela så hade jag ba "nope, uh-uh, never heard off, please go away before I call the police, respect my authoritah!" och sen när dom gått ba raderat alla multi-personligheter som jag hade på facebook asap! Då hade ju mitt problem varit löst och jag hade sluppit att skämmas ihjäl. 

2. Okej, hon släpper in dom och fortsätter ljuga. Liksom hello, hur dum får man vara? och stackars hennes man som sitter där och inte har en aning om hans frus dubbelliv på fejjan. 


Men alltså SKAMMEN att bli påkommen sådär. Jag skulle nog på riktigt dött. "Jo eh jag låtsades vara 19 år och skrev massa sex-sms till dig för atte... ptja.. vet inte? for funsies?"


Wierd.
And for the record; alla bilder här i min blogg ÄR faktiskt på mig. Jag är faktiskt this good-lookin och har inte googlat fram alla bilder. Mig kan ni i alla fall lita på. just so you know. 


Peace & Love, Pubes


 Kommentarer
Postat av: Luxxie - kreativt kaos och konstigheter

Eller hur!? Det är så himla weird att hon bara fortsätter, jag hade aldrig velat släppa in någon om jag ljugit sådär. Nä, fy så obehagligt. Men precis som du sa så förstår man ju på ett sätt att hon gjorde det, men det är ju inte precis det första jag skulle komma på att jag skulle göra.

Svar: obehagligt är ordet!
susanne

2013-08-17 @ 23:00:06
URL: http://luxxie.blogg.se
Postat av: Starlet

Here here!

Svar: yeah!
susanne

2013-08-17 @ 23:09:45

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback