jävla skitchaufför.

Hej!


Slutade 11.30 idag, världens kortaste arbetsdag kändes det som. Tog bussen som gick 11.49 från jobbet och skulle sedan byta till bussen som går hem till mig. Men den bussen missade jag med en minut (!!) för att den första busschauffören valde att stanna 5 minuter (!!!) vid busskuren (!!!) för att surra med nån j*vla kärring (!!!). Så då blev jag fast i 30 minuter i väntan på min buss hem. Normalt tar det ungefär 15-20 minuter för mig att pendla till mitt jobb. Men jaja, sånt händer, tänkte jag och köpte mig en kaffe.

När ÄNTLIGEN min buss hem kommer (10 minuter för sent) så stannar han på fel hållplats och släpper av folk. "Jaja, han kör väl hit sedan", tänkte jag. Nej, jag ser att han blinkar utåt och tänker dra i väg så jag börjar storvinka, jag tänkte fasen inte vänta 30 minuter till på nästa buss. Vi var dessutom ett helt gäng som skulle med denna buss. När jag kliver på säger jag snällt "du stannade vid fel hållplats, det var därför jag vinkade". Då drar han ned sina solglasögon på nästippen, lutar huvudet framåt och säger snäsigt: "Du.. ALLA kan väl göra fel?". Fan alltså, he released the fucking fury i mig och det var Bitchmode ON. "DU VAR DESSUTOM 10 MINUTER SEN, JÄVLA SKITCHAUFFÖR" Säger jag högt och går vidare in i bussen. 

Men alltså när det tar 45 minuter att pendla, när det egentligen max tar 15-20 minuter, jo då tycker jag att jag har rätt att bli sur. Faktiskt. Jävla skitchaufför.
 
 



Kommentarer
Postat av: Pelle

Tuff dag AB och du är deras VD,

Svar: mjaaaaaaaaaaaaaae!
susanne

2013-08-10 @ 14:23:56
URL: http://pellespersonliga.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback