nolia

Hej!


Blev en sväng på Stora Nolia idag. Alltså vad fan är det med marknader och white trash? Är det deras grej eller? Jag vet inte hur många kufar jag mött idag!

Skitsamma. Ätit gott, köpt karra, BRÖD i MASSOR, blev lite småförälskad i en kille i Telia-ståndet, köpt karra, ätit, köpt karra och testat husbilar. Sen lyckades jag charma till mig brandhattar av några brandmän. "Hur många vill du ha?" -15. "15!!!? HUR MÅNGA BARN HAR DU?!" - 15. Jag är förskollärare. "Jaha ok!"

Mest glad blev jag över allt bröd jag fyndade för 100 kr:Jävlar vad jag ska lyxfika varje morgon framöver! 
 Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad är karra?

Smart det där med brandmanshattarna, det borde jag också tänkt på! När vi var på marknad och träffade brandbil och brandmän och fick en hatt tänkte jag bara på mitt biologiska barn, inte mina jobb-barn.... Men nästa gång ska jag be om flera! :)

Svar: karra = karameller = godis :)
ja det tycker jag! här i umeå så har dom öppet för skolbarn och förskolebarn varje fredag då man får komma och kolla på brandstationen och åka brandbil. då delar dom ut sådana hattar också, kolla upp hur det är där du bor, perfekt utflykt med förskolebarn :)
susanne

2013-08-10 @ 21:23:26
URL: http://lillafisapanpysslar.wordpress.com
Postat av: Jessica

Jobbar i en mindre (läs minimal) ort som bara har nån liten jour-brandkår, och dessutom med småbarn så besöket får nog vänta något år men hattar kan de ju ha roligt med :)

Svar: aha ok. ja hattar räcker gott å väl, det triggar igång fantasin! :)
susanne

2013-08-11 @ 10:30:56
URL: http://lillafisapanpysslar.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback