recension vitamin b5

Hej!


I höstas så började jag käka vitamin b5 ihopp om att det skulle hjälpa mot de få finnar jag hade. Köpte en burk på bodystore, eftersom det var billigast. Jag åt en tablett om dagen, en tablett som var ENORM, så det tog ett tag innan jag lärde mig att svälja den hel. 

Först märkte jag ingenting. Sen märkte jag ingenting heller. Så jag ökade dosen till två tabletter per dag under en vecka och då började det hända saker, så jag drog ned till en tablett om dagen igen. 

Jag käkade tabletterna i 3-4 månader och har nu varit utan tabletterna i 3 månader och jo, jag har märkt skillnad. Nu är min "vanliga" hy tillbaka; oljig hy och småfinnar som kommer och går. Medan jag åt tabletterna var huden knappt oljig alls och några finnar såg jag knappt till. Så jo, på mig fungerade tabletterna. 

DÄREMOT tror jag inte ett dugg på att det skulle hjälpa mot kraftig acne som bilden nedan visar. Vitamin b5 hjälper nog bara mot lätt acne, so to speak. Och för er som är oroliga att "överdosera"; vitaminen är vattenlöslig och kroppen tar bara upp det som behövs och kissar ut allt överflödigt, så det går inte att överdosera.
Kommentarer
Postat av: Weronica

Jag tipsar igen om öltabletter. Min lillebror såg mycket värre ut än killen på bilden men efter ett par doser av öljästtabletter så är han nu superfin och finnfri och har varit det i många år.

http://www.lifebutiken.se/life/produkter/Harkontroll1/oljasttabletter.ecp

Svar: aha! tusen tack för tipset! :)
susanne

2013-03-11 @ 15:30:10
URL: http://nattmamma.blogspot.se/
Postat av: Mia

Jag har ätit pantonen (tror jag dom hette) och dom hjälpte inte på mig. Måste prova tipset med öljästtabletterna istället!

Svar: ja, jag tror det här med vitaminer och tillskott är lite från person till person OM de fungerar. så det gäller nog att testa sig fram helt enkelt! :) ska också testa öljästtabletter och se hur min hy reagerar på det :)
susanne

2013-03-11 @ 20:05:51
URL: http://sofuckingsecret.blogg.se
Postat av: Malin

SV: Thats true.. Men hur fan monterar man en sån utan att den ramlar ned? (tummen mitt i handen) ;P

2013-03-11 @ 21:12:53
URL: http://mallaballa.blogg.se
Postat av: Lenkan

Är det där verkligen samma person? Kolla formen på örat

Svar: ptja.. men det kan vara vinkeln som göre också. meeeen förmodligen är det olika personer, skulle icke förvåna mig. tycker han borde ha haft ärr efter sån grov acne, men det kan va lasrat också.
susanne

2013-03-12 @ 21:30:12

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback