njae

Hej!


Vad tror ni om dessa två? Jag är helt övertygad om att detta kommer bli den första monarkiska (?) skiljsmässa in history. Min magkänsla säger att den där Chris is not the Mr. Right. 
Kommentarer
Postat av: Starlet

Han ser... elak ut? Kalla/osympatiska ögon. Nu vet man ju inte hur varken Madde eller han är egentligen, men sett att flera bloggare är skeptiska till denna snubbe och jag håller med!

Svar: han är lite som mona lisa kan jag tycka. ler han eller inte? ganska oklart, i hans fall.
susanne

2013-05-25 @ 21:16:25
Postat av: Ella

Äeh, jag litar inte heller på honom. Allt känns så hastigt och plötsligt. Har Madde verkligen tänkt igenom det här? Se på Jonas, liksom, de var tillsammans i sju år och se hur det gick. Nää, jag misstänker att han bara är ute efter en titel, för att amerikaner har inga sådana och tycker det är jättecoolt.

Annars har jag inte reflekterat så mycket över det här. Hrm.

Svar: ja jag tror också det sitter i att kunna säga "jag är gift med en riktig prinsessa". nä, jag ger dom 2 år. max.
susanne

2013-05-26 @ 13:45:18
Postat av: Maria - Ett norrsken i Linköping

Jag tycker att han ser så osympatisk, kall, hård och näst intill elak ut. Fast man ska ju inte döma en bok efter utsidan så han kanske är värsta nallebjörnen egentligen.
Ungefär som alla som tycker det ser ut som om jag är en person med världens lokalsinne och alltid vill veta var saker ligger och ser förvånade ut när jag förklarar att jag knappt hittar till vardagsrummet från hallen..

2013-05-26 @ 17:16:27
URL: http://marialindgren.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback