pubes testar - pilaten blackhead-ansiktsmask

Hej!


Jag har då testat Pilatens blackhead-ansiktsmask. Det är en peel-off-mask som tar bort döda hudceller och som också ska dra upp pormaskar.Masken är helt svart och först är den trögflytande så man kan smeta ut den på huden, sedan får den torka i 20-25 minuter och då drar man bort den. Jag tyckte att den var enkel att applicera, ett tunt lager räckte. Däremot var det svårt att få bort det svarta från händerna, knappt så tvål hjälpte.Jag var lite för ivrig och drog bort masken innan den helt hade torkat och det var jättesvårt att få bort det otorkade. Slutade med att jag fick ta min oljebaserade make up borttagning och gnugga bort. 

Nåväl, den bit av masken som hade torkat som jag bara drog bort såg inte ut som på bilderna ovan. Inga synliga pormaskar verkade ha följt med. Grät som ett barn gjorde jag också när jag drog bort masken över kinderna, fy fan va ont det gjorde. 

Men, när jag kollade i spegeln efteråt så fick jag en chock - masken funkade! Jag fick jättefin hud efteråt och mina synliga porer runt näsan var som bortblåsta! Jag trodde faktiskt inte att masken skulle fungera, trodde bara det var nått billigt skit, typ.

Så, skulle jag göra det igen? Ja, men bara över näsan då, för god damn så ont det gjorde att slita bort allt i hela ansiktet. 

Skulle jag rekommendera dig att köpa den? Nja, som en kul grej att testa kanske, men lägg pengarna på en ansiktsbehandling istället, mycket skönare!


PPPPP - 3/5 

 Kommentarer
Postat av: Louise

Den där (förbannade jävla) masken skulle jag gärna ge till min värsta fiende (inte för att jag direkt har några sådana...) och sedan stå och skratta så tårarna sprutar när de drar bort den. Mwahahahahahahaha!!

Svar: typ! god damn va ont det gjorde... >.<
susanne

2013-05-21 @ 14:35:59
URL: http://trampavatten.blogg.se
Postat av: Ebba

Vad bra att du också har testat denna. Testade precis och det funkade jätte bra. Tänkte fråga om du upplevde att din hud blev irriterad efteråt? Mer än normalt då eftersom huden blir lite irriterad i och med att all skit dras bort från ansiktet.

Svar: Nej jag märkte ingen sådan skillnad. Jag upplevde huden klar, mjuk & ren bara. :)
susanne

2016-12-30 @ 15:15:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback