tacka vet jag internet

Hej!
 

Jag gjorde ett hudtest på skincity.se och fick tips om massa produkter som borde passa min hy (gör testet ni också!). Märket som rekommenderades för mig var MD formulations, och det använder jag ju redan. Som tack för att jag gjorde hudtestet så fick jag 10% på varorna jag köpte. 2200 kr skulle kalaset gå på. 

Jag beställer, som ni vet, från england och totalt skulle exakt samma produkter gå på 1000 kr + 10% rabatt + valfria sample-produkter. 

Jag hatar Sveriges jävla priser.




Kommentarer
Postat av: Pallan

Dennis Haglund :)

Svar: oj, har han gått om? han borde väl tagit studenten för flera år sedan väl? (eller tänker jag på fel person kanske?)
susanne

2013-05-30 @ 10:59:26
Postat av: Ella

Men de har ju inte Dermalogica på den där site:n. Vet du någon annan som skulle kunna ha det? Min total blev 3005 kr om jag ska lyssna på testresultatet. Känns lite väl för en student, asså.....

Svar: :OOOOOOOOOOOOOOO jeeeeeez! nä, dermalogica ÄR dyrt... jag har beställt härifrån. http://www.hudoteket.se/sv/varumarken/dermalogica.html men ja, fortfarande dyrt. skulle gissa på att nån sida från england borde ha. borde va billigast.
susanne

2013-05-30 @ 22:24:59
Postat av: Ella

Hittade någon där det gick ner till typ 2100 istället. Känns betydligt mer värt! Dock tänker jag nog ändå inte köpa allt på en och samma gång, men jag ska nog testa det.
Har du prövat Dermalogica? Vad tyckte du? :)

Svar: yes det har jag! jag har köpt ett sånt där start-kit/rese-kit för fet hud men dom produkterna funkade inte alls för mig. då antog jag att jag hade köpt fel och köpte då startkit för känslig hud istället. dom produkterna funkade inte heller på mig. så JAG tycker att produkterna är överskattade, ELLER så har jag inte testat rätt produkt för mig helt enkelt. nångång ska jag gå på facemapping och köpa produkter i salong som passar mig istället :)
susanne

2013-05-31 @ 15:24:03





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback