mmm

Hej! 
 
 
Ikväll ska jag & Markus på julbord. Oj vad jag ska äta! Basåattnivet. Inte för att jag vill skryta eller så. Har tillomed piffat till mig, dagen till ära. 

 jorasåatte rockabilly-kläder REA

Hej!


Passade på att köpa massor av julklappar till mig själv tack vare detta: 

Passa på du med! Lägg i varan i varukorgen så ändras priset direkt. Klicka HÄR.all or nothing

Hej!


Markus bad mig rensa min produkthylla på toaletten. När jag plockade upp allt igen insåg att jag hade så mycket md formulations-grejer att jag skulle kunna öppna en egen butik!

 


 

Men sån är jag. Jag är en nörd. Och jag har nördat in mig på skönhetsprylar. Allt eller inget är det som gäller!

(om du är sugen på att köpa md formulations-produkter själv så är mitt tips feelunique.com, mellan 30-50% billigare än svenska priser).problem med magen?

Hej!


Ni kanske minns när jag hade ont i magen och sökte efter hjälp? Jag köpte Sunwic som egentligen är för personer med ibs (vilket jag inte har undersökt eller fått diagnostiserat) men som har hjälpt mig ENORMT. 

Jag har inte insett vilka enorma problem jag faktiskt haft med min mage förrän jag började med sunwic och problemen försvann. Snacka om att man lär sig att leva med saker. 
Jag har haft problem med magknip efter i stort sett varje måltid, har sprungit på toaletten flera gånger per dag, varit svullen och allmänt bara känt mig risig i magen. 

Nu tar jag 1 msk sunwic varje morgon som jag blandar ut i vatten och dricker. Alla mina problem med magen är bortblåsta, så det här ska jag fortsätta med! 

 
 
Så tips till er med bråkig mage! TESTA! Finns på bodystore.se (och apotek) för 179 kr.julklappstips till henne

Hej!


Nu har jag precis klickat hem MIN önskelista från baressoshop.se  men jag tänkte tipsa er POJKAR vad ni kan ge till någon kär flicka i julklapp. Är hon det minsta lik mig så tror jag hon skulle älska dom här klapparna:


Refectocil är ögonbryn och fransfärg (du måste köpa till väteperioxid 3% också) som används för att hon inte ska se ut som en rugguggla osminkad. Använder den här jämt, så slipper jag mascara! 69 kr här.


Världens bästa plattång (enligt mig) som gör håret rakt, fint, mjukt, glansigt och alldelens underbart! Endast 498 kr här. Och ja, sprayen behövs, annars kommer hon att se ut som skalle-pär inom några månader. 


Är din flickvän lika bra som jag och gärna lägger plattänger/hårfönar/locktänger lite överallt, gärna på ställen där det är lätt att trampa på dom så dom går sönder? Då är nog en sånhär upphängare bra att ha. Den här önskar jag mig i julklapp, för den var lite för dyr för att jag ska betala för den själv. 203 riksdaler här.


Det spelar ingen roll vilken du köper, men en body mist från victorias secret är ett MÅSTE under julgranen i år. They smell sooooo good. Men "love spell" brukar gå hem hos dom flesta! 119 kr här.

 
Doftpinnar, gärna yankee candles "clean cotton". Kommer lukta helt magiskt hemma hos er/henne. 249 kr här.
 
 
 vinst für alle

Hej!


Tjohoo! Fick hem en massa trisslotter att skrapa från gratisbio.se idag! 

 
Jag vann totalt 2530 kr!!! Inte dåligt för GRATIS skraplotter! Gå med i Gratisbio.se och samla poäng du med! :)

ryggskott

Hej!


Igår höll jag på att lasta in alla barnvagnar i vagnförrådet och kände hur det högg till i ryggen. Har haft exakt den här smärtan 1 gång förut och då ignorerade jag det och bara nån dag senare så hade jag mitt livs första ryggskott. 

Ryggskott är bland det värsta jag upplevt i mitt liv. Jag kunde inte göra nånting. Jag kämpade i 40 minuter med att ta mig upp från sängen på morgonen, ringde sjukstugan i Åsele och sa gråtandes av smärta att jag ville ha en sjuksyrra som skulle komma hem med den största spruta morfin de hade. Nä, lite alvedon och vila skulle räcka, tyckte den totalt oförstående personen jag pratade med, så det var bara att bita ihop, eftersom jag inte ens hade alvedon hemma. 

Det här var några år sedan och jag hade precis börjat jobba inom vården, så det där med lyftteknik var nånting jag var supernoga med. 

Men igår, då tänkte jag inte alls och vred ryggen snett när jag skulle styra in nån vagn. Kände av "hugget", det där förstadiet innan ryggskottet. Så efter jobbet drog jag på apoteket för att köpa värktabletter. Idag har det gått hur bra som helst, så när jag kom hem rensade jag sock-lådan och dammsög hela lägenheten. 

Nu sitter jag här i soffan med världens värk. Ska nog tare lite lugnt ett tag tror jag. 

 
att rensa sock-lådan kan vara mys det med!dum & dummare

Hej!


Nu när jag är tillbaka måste jag berätta en rolig grej som hände igår. Vi var ute & skulle käka med några vänner på en kinarestaurang. 

Erica: Vad har ni för öl?
Servitören: Klan elle flaska.
Erica tittar ned i menyn för att hålla sig för skratt. Jag försöker rädda situationen.
Jag: Jag tror hon menade vad ni har för sorter... märke?
Servitören: ja, klan elle flaska.
Jag: Nej alltså.. Pripps blå, norrlands guld, marieberg...?
Servitören tittar på mig som om jag vore dum i huvudet.
Servitören: hehe nej, bala klan elle flaska.
Erica skrattar ihjäl sig bakom menyn. 
Jag: okej, nä men då tar jag en cola! 

 back!

Hej!


NU!! Nu funkar det!! X antal timmar senare och x antal scanningar senare med virusprogram så funkar chrome igen. Pjuh! Tusen tack för hjälpen!

Har kört internet explorer under tiden och omg, jag fattar inte hur folk kan köra med nått sånt. Jaja. Hursom. Nu är jag tillbaka iaf! 

to all you datanerds out there

Hej!

Chrome strular och jag är less. Vad ska jag göra? Har avinstallerat och installerat chrome 2 gånger, samma sak. Har uppdaterat tid och datum på datorn, still nothing. what.to.do?

 
 
 känner mig lite krasslig

Hej!


Det kan ha varit så att jag klickade på ett mejl som råkade vara virus så plötsligt hade jag maskar och hästar fulla datorn och jag kan även ha betalat 350 spänn för super pro anti virus-program för att få bort allt. 

Det kan ha varit så. Och jag kan ha känt mig otroligt dum.

Men till frågan: om det nu var så att jag råkade ut för virus, kan jag sjukskriva mig?
 hahaha

 so we meet again..

 önskerubrik: Mitt liv skulle sett ut såhär om jag bodde kvar i Åsele.

Hej!


Mitt liv skulle sett ut såhär om jag bodde kvar i Åsele. 

Åsele är, för er som inte vet, ett pyttelitet samhälle i norrlands inland med runt 2000 invånare. Det går liksom inte att bo kvar (om man inte vill springvika inom vården för resten av livet)

I mitt Åsele känner alla alla. Alla tror att de har växt och mognat mest sedan skoltiden och att alla andra står still. Detta skapar en å annan osämja och nån gång i veckan måste någon tala ut på facebook i stil med att "ni känner inte mig, låt mig göra saker som jag vill, DU ska inte komma här och snacka skit". Typ. 


Så jag tror att hade jag bott kvar i Åsele hade jag springvikat inom vården, bråkat med folk för att "hen tror att hen är något" och haft det jävligt tråkigt. Jag hade aldrig pluggat vidare. På sin höjd hade jag gått nån snabbkurs i typ hur man gör naglar eller hur man klipper hår och haft nån schaskig hemma hos-salong. 

Jag hade förmodligen nöjt mig med någon kille/gubbe (med namn som typ bernst-gunnar) och haft 4-5 barn vid det här laget. Trots att jag hade velat något annat. 

Jag hade varit åseles Tabitha. 

MEN. Jag hade ägt en skoter om jag bott i åsele. Thats fo sho!

 Är det sant att du.. är kungen och drottningens största fan?

Hej!


Well. Vi är lite.. oense just nu. så att säga. Kan ha med bilden jag la upp i bloggen för massa år sedan att göra, kanske inte. Jag säger inget mer än så.

 Är det sant att du.. brukar skryta om hur underbar du är när du träffar nya människor?

Hej!


Nej det är inte sant. Sånt brukar folk märka ganska snabbt så jag behöver aldrig skryta. Men jo, det händer att andra blir avundsjuka på hur awesome jag är. Det händer. Mest brukar de falla för min ödmjukhet.

 är det sant att du.. gillar hungerspelen?

Hej!


Bitch please. Typ sämsta jag sett. och nej, jag har inte läst boken. VågaVägraBöcker är lite av mitt motto. 

 Är det sant att du..gillar att peta dig i näsan och sen skjuta snorkråkor på folk?

Hej!


Ja. Eller, folk och folk, det är mest Markus som är utsatt. Men ja, det händer med jämna mellanrum. 


 Är det sant att du.. har hjulat hela vägen till jobbet?

Hej!


Nej. Faktum är att jag inte kan hjula överhuvudtaget. Försökte lära mig en gång i tiden, men utvecklade aldrig motoriken för't! Hade velat kunna dock. Då hade nog hjulning varit min främsta framtagningsmedel. Fan va häftigt! 

 är det sant att du.. kan kasta lasso?

Hej!


Kan och kan.. Men jag har testat att kasta lasso med en riktig same! Kristina hade anlitat min pappa för något hemmabygge (pappa är snickare) och sedan kom han hem och berättade om Kristina och hennes renar. Jag var max 5 år och blev eld & lågor. Va häftigt att kunna fånga renar med ett lasso!

Jag stod hemma på gräsmattan och övade med mitt hopprep. Gick inge vidare. Så pappa frågade om inte Kristina kunde komma och hälsa på mig och lära mig. En dag så dyker hon upp med ett riktigt lasso och ett stort renhorn. Hon lär mig hur man gör och jag kastar och kastar, men någon karriär inom det hade jag verkligen inte. Men jag fick behålla lassot och fick ett minne för livet! 

 come on you guys!

Hej!


Fler önskerubriker? Fler "är det sant att du.."? Jag ba väntar på att skriva massa inlägg!

 haha är det sant att du.. tror på spöken?

Hej!


Tror jag på spöken? Ja. Inte spöket laban-spöken, men jo jag tror på att det finns nån typ av "mellanvärld" där di döe lever. De som inte gått vidare.

Däremot har jag ALDRIG trott på dom som sagt att dom hört typ fotsteg, skratt, ord osv. tills jag upplevde det själv. jag höll på att skita ned mig. 

Det var på en fd. arbetsplats då vi ofta hörde ett barn som grät. Inte så konstigt eller ovanligt på en förskola. Varje gång försökte vi hitta åt det barnet som grät men hittade det inte. "måste komma från andra avdelningen eller utomhus", sa vi. 

Tills en dag. När inga barn var där. och vi hör barngråt innifrån huset. Vi letar och letar, men inget barn finns. Ingen fanns utomhus eller runtomkring. men ljudet fortsatte. 

Jag kallade barnet för vår "spökbebis" och sa alltid "gonatt spökbebis!" när jag stängde för dagen, eller "trevlig helg spökbebis, nu ses vi inte på några dagar" när jag stängde för helgen. Det är säkert nån i närheten som förlorat sitt barn som sökt sig till oss för att få vara med andra barn om dagarna. 

 

är det sant att du.. åt ett ålhuvud en gång?

Hej!


På riktigt. Den här frågan måste ha etsat sig i mitt innersta. Jag har nämnligen DRÖMT om ålar inatt. Skitwierd. 

Men till saken. Nej jag har inte ätit ett ålhuvud, däremot har jag ätit ål. Rökt ål. Det var sjukt gott. Men när man vet att ålar äter allt skit som finns så tog det emot ganska mycket när jag väl åt, men ja, det var gott. Sjukt gott. And i dont regret it. 


ålarna snoken & kroken
 party snoozer

Hej!


Igår var jag på after work där Linn hade musikquiz (som mitt lag f.ö. vann all thanks to me btw). Förra veckan när vi var där fick vi en jättegod hamburgare så jag hade mina high ups för kvällens mat. Men nej. De hade valt att servera en "tacotallrik" med LAMMKÖTT. Jag dog lite. Det var inte det minsta gott. Sen skulle vi dra vidare men jag var dötrött så jag somnade i soffan hemma istället. Så kan det gå! 


är det sant att du..?

Hej!


Nu swiftar vi lite! Nya grejen är att ni fyller på "är det sant att du....?" så skriver jag inläggen till det! Vad tror ni om det? 


önskerubrik: varför valde du det yrke du valde?

Hej!


Önskerubrik:  varför valde du det yrke du valde?


För att få betalt för att få leka. Jag är skitbra på leka. Nä. Det är många saker som fått mig att bli förskollärare. Fram till typ 14-års ålderns så fattade jag inte varför folk skaffade barn överhuvudtaget och framförallt vad är det för jävla idioter som väljer att jobba med dom!? Barn dregglar och är jobbiga, inget annat. 

Sen blev jag bästa polare med mitt kusinbarn Molly, då 1 år. Vi lekte och hade hur kul som helst. Då gick det upp ett litet ljus att "ahh, ALLA barn kanske inte är så dumma och jobbiga ändå". 

När jag var 19 år så började jag vikariera på förskola och träffade syskonen M & M. Jag tog dom under mina vingar och då visste jag att det är det här jag MÅSTE göra, fan vad bra jag är med barn! JAG kunde få ett barn att utvecklas, häftigt! 

Sen skrev jag en lista med ord jag villa jobba med. Musik, teater, it, ljud & ljus, sång, clown osv. Alla dessa ord fick jag in i ett enda yrke: Förskollärare.

I väldigt korta drag så är det så jag blev det jag blev. Men sen har jag alltid i bakhuvudet att "man måste ju börja nånstans", så om jag vill så kan jag ju bli något annat om 10 år utan att det gör något. 

 önskerubrik: backstage

Hej!


Önskerubrik: backstage


En kompis vann en gång biljetter till Arvikafestivalen, med backstagepass till henne & en kompis. Vi drog iväg blotta 18 år gamla och hade en superrolig festivalupplevelse. Backstage-upplevelsen var väl sådär. Vi fick träffa sångaren i Franz Ferdinand. Det bästa med backstagepasset var att man kunde gå in där & käka mat vid lunch & middagstid. Det var guld värt! Myyyycket mindre folk back there än ute bland folket. 

Men backstage är överskattat. Festen är där jag är.


Arvika 2006:

Cicci, jag, Anna & Sara

Sara var blåhårig & jag visade lite för mycket boobs. 

Jag & mitt hjärtegull Cecilia! ♥
 
 önskerubrik: alkohol & utseende

Hej!

 
Önskerubrik: Alkohol & utseende.


Dom två hör ihop tycker jag. Om vi snackar good lookin. Jag vet inte, men efter en massa öl känner jag mig alltid snyggast i världen. Alla andra är fula gråstenar. Varför vet jag inte. Är det så för er också eller är det bara jag? 

Sen, kommer ni ihåg den där gången jag var ute på kalas och plötsligt hittade en iller som jag började jaga? ja jävlar vilken kväll...!


Eller den där gången jag var så kalasfull på krogen och fick skjuts hem då jag hängde ut genom rutan och spydde hela vägen hem? Hade spya i håret och lite överallt när jag vaknade... Kul kväll minsann! 
 
Nu kom jag av mig lite och började snacka fylleminnen istället, men ja. utseende är bra att ha. rent generellt. Märks det att jag började dricka redan 8 imorse? hepp. 

önskerubrik: robotdammsugare eller skaftdammsugare

Hej!

 
önskerubrik: robotdammsugare eller skaftdammsugare
 
På riktigt Ella. Vad är det här för jävla önskerubrik egentligen?

Hursom. Har aldrig haft någon robotdammsugare, men jag skulle inte tacka nej om jag fick en. Just nu dras jag med en skaftdammsugare och jag gillar den, men det är klart, golvet hade gärna fått rengöra sig själv om jag fick bestämma. Uppfinn det Ella! Självrengörande golv!

 
 önskerubrik: lycka i vardagen

Hej!
 
 
Önskerubrik: lycka i vardagen.


På riktigt, det finns inget bättre än att komma hem och Markus har tänt ljus, gjort mat och diskat. Allt jag behöver göra är att sätta mig vid bordet och vräka i mig. 

Jag är alltid helt död när jag kommer hem efter jobbet, så det är verkligen lycka för mig, när någon annan gjort något som underlättar för mig. ♥


(och markus om du läser det här: jag blir också jävligt glad när du tvättat så jag slipper göra't!)

önskerubrik: när jag var 15...

Hej!


Önskerubrik: när jag var 15...Åt jag sushi för första gången. Jag & min kusin Majsan var i göteborg och hälsade på släkt och vi drog in till nordstan för lite shopping. Där fanns en sushirestaurang och Maja peppade på att vi skulle äta där medan jag var tveksam. Hursom, vi beställde varsin tallrik och satte oss vid bordet. 

"Ta den där gröna såsen till, supergott"! sa världsvana Maja. 
- vad smakar det då? fisk? sa jag skeptiskt. 
"Nää, men det är supergott. Men ta mycket, det är inte så mycket smak däremot". 

4 coca cola & totalt söndergråtna ögon senare så började jag återhämta mig. Maja låg dubbelvikt på golvet och höll på dö av skratt. Det var mitt första möte med wasabi, det!

jag & majsan för några år sedan
 önskerubrik: hur ser mitt liv ut om 5 år?

Hej!


önskerubrik: hur ser mitt liv ut om 5 år?

Den som lever får se. Jag hoppas att jag flyttat, skaffat husdjur och sparat ihop en summa till en resa. Till London el Thailand. 


Jag hoppas jag gör något kul. Om jag inte gör det hoppas jag att jag tar mig i kragen, slutar med det jag gör och GÖR något roligt.


OCH JAG HOPPAS ATT JAG FORTFARANDE BLOGGAR OCH HAR ER KVAR, såklart. ;) 

 önskerubrik: mitt drömresemål

Hej!


Önskerubrik: mitt drömresemål

Alltså, det må låta tråkigt, men alla som varit där ba älskar't, så jag måste ju också besöka det. Thailand. 

Ett annat drömresemål jag ba måste till är London. 


Anledningen till att jag inte har varit där ännu är för att jag hatar att resa. Inte själva flygresan, thats the easy part, utan att hitta på nya flygplatser, hitta dit man ska, fatta valutan och gud vet allt. Usch. Jag måste åka med bra sällskap. Någon som kan trösta när jag blir less. :)

 önskerubrik: mitt bästa semesterminne/mitt bästa barndomsminne

Hej!


Poff så trillade det in önskerubriker! Att jag måste hota er för att få rubriker, whats up with that? :O 

Mitt bästa semesterminne/mitt bästa barndomsminne
( Dom här två blir en mashup eftersom dom hör ihop. )
Jag har bara varit på en semesterresa med min familj i hela mitt liv. Kanske var runt 4 år och vi åkte från lilla Åsele till Örnsköldsvik. Min äldsta bror Adam var åksjuk & han spydde typ hela vägen. Det tyckte jag var roligt. 

Väl framme i meteropolen Örnsköldsvik så åker vi ut på stora havet i en liten motorbåt. Mamma var superåkrädd och låg på golvet av båten och höll i mig så jag inte skulle ramla ut. Jag vill stoppa handen i vattnet "ba för att känna" men fick inte så jag tjurade resten av färden. 

Vi hamnade på en liten ö, med två stugor och en liten ladugård. Vid vattnet stod ett riktigt båthus som man kunde köra in båten i, det tyckte jag var jättehäftigt. 

På den lilla ön levde vi ett drömliv. Jag & mina bröder lekte på ängen, fiskade och hittade ankungar som vi tog hand om. Varje kväll la jag mig i min säng och lyssnade på ett kasettband om emil & griseknoen. Minns inga bråk, alla bara var. 

På den där ön så fanns en stuga till, där en annan familj bodde. Vi delade på toaletten/duschutrymmet som fanns i ladugården. Där hade den andra familjen lämnat sin schampoflaska och när jag såg den var jag bara tvungen att ha den. Jag är uppvuxen på konsums blåvita produkter så när jag såg chansen att få dofta GOTT, tog jag den. 
Jag hoppade i diskhon, fyllde den med vatten och öste i nektar schampo't. Det var hur mycket bubblor som helst och jag älskade livet. (Tills mamma kom in och skällde på mig like there was no tomorrow.)Long story, men mitt finaste minne. Nektar-drömmen.

 
 
 önskerubrik: tips jag älskar att ge andra människor

Hej!


Hoppsansa, hela 1 önskerubrik har trillat in. OJojoj, lugna ner er, jag ska ju hinna skriva inläggen också.... (do notice the irony bitches). 

Tips jag älskar att ge andra människor.
Ja, nu har jag ju ett yrke där jag inte gör annat än att tipsa människor. Men varför inte dela med mig, dom kanske funkar för övriga världen också:
  1. sitt ned på stolen, annars kommer du att ramla.
  2. spring inte inomhus, för då kommer du att ramla alt. krocka.
  3. sjung inte vid matbordet (det får bara fröknar göra). 
  4. ligg still på skötbordet. 
  5. ät med dina bestick. 
  6. börja aldrig med vantarna vid påklädning.
  7. ät inte bara smöret, ät mackan också.

Ja.. Vet inte om det var så hjälpsamt kanske, men tro mig, på småfolk är dom riktigt effektiva! 


Nästa inlägg kommer när nästa önskerubrik trillat in![insert rubrik here]

Hej!


Favorit i repris! Önskerubrik! Ni skriver rubrik, jag skriver inläggen. go, Go, GO!


hjälp

Hej!


Jag.blir.galen. Jag har fått en låt på huvvet och jag hittar inte åt den så jag kan spela den 100 gånger om. Den är med i postkodmiljonärens reklam; lend me you hand let me sing you a song....


Någon som vet? foxy mcfox

Hej!


Igår skulle jag på en halloweenfest som blev inställd. Så jag & Markus gick på grannhaket för att käka middag istället. 

 
Dom visade en film på stället och det var knäpptyst bland gästerna. Sjukt wierd på restaurang! 


Sen dyker Sofia & Per upp, som skulle ha halloweenfesten. Dom satt också där & käkade i brist på annat att göra. Så jag gör det jag gör bäst, peppade på fest och tillsist så gick dom med på att hänga med ut. Ingen kunde vara gladare än jag, som skulle vara Ylvis the foxxxx. 
 


Kände mig som en kändis på stället. Alla ba "ååååå äru yyyylvis?! WHAT DOES THE FOX SAY!?" såatte. ja. kewl. 

Sen höll jag på att få med mig en kille hem för en trekant men han sa såhär, and I quote; "Ja men du kan ju haffa mig när stället stänger". Jag ba: waaaaat? jag tänker fan inte jobba för en trekant? fucking queen! vem fan troru att du är!? Sen pekade jag finger & gick hem. Somnade på 1 sekund. Awesome kväll. RSS 2.0