är det sant att du.. tror på spöken?

Hej!


Tror jag på spöken? Ja. Inte spöket laban-spöken, men jo jag tror på att det finns nån typ av "mellanvärld" där di döe lever. De som inte gått vidare.

Däremot har jag ALDRIG trott på dom som sagt att dom hört typ fotsteg, skratt, ord osv. tills jag upplevde det själv. jag höll på att skita ned mig. 

Det var på en fd. arbetsplats då vi ofta hörde ett barn som grät. Inte så konstigt eller ovanligt på en förskola. Varje gång försökte vi hitta åt det barnet som grät men hittade det inte. "måste komma från andra avdelningen eller utomhus", sa vi. 

Tills en dag. När inga barn var där. och vi hör barngråt innifrån huset. Vi letar och letar, men inget barn finns. Ingen fanns utomhus eller runtomkring. men ljudet fortsatte. 

Jag kallade barnet för vår "spökbebis" och sa alltid "gonatt spökbebis!" när jag stängde för dagen, eller "trevlig helg spökbebis, nu ses vi inte på några dagar" när jag stängde för helgen. Det är säkert nån i närheten som förlorat sitt barn som sökt sig till oss för att få vara med andra barn om dagarna. 

 

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jag var likadan. Tills jag upptäckte att jag såg folk som gick förbi vägen utanför vår stuga i ögonvrån - tittade dit för att se ve, det var och det var ingen där. Då kan jag tillägga att jag såg att det var personer, ingen rörelse. Detta har hänt flera ggr.

Svar: scary shit!
susanne

2013-11-09 @ 21:57:33

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback