guitars the museum restaurang, recension

Hej!


Igår invigde jag & Markus guitars the museum-restaurangen för ett lite alla hjärtans dag firande. Här kommer en LITEN recension.

När vi kom in i byggnaden så fanns det lappar om att det bara var att sätta sig, sen beställa i baren. Vi fattade inte om restaurangen var direkt när vi kom in eller en trappa upp, ganska otydligt, men det var en trappa upp och vi hittade dit. Vi satte oss, men jag tänkte att det var bäst att fråga ändå om det var okej. Nej, det var bestämda platser när man hade bokat (!!). En aningen förvirrande. 

Nåväl. Vi kollade igenom menyn och skulle gå till baren för att beställa. Där har dom en dator på bardisken som tar hur mycket plats som helst med sladdar å allt. Killen bakom bardisken tog aldrig ögonkontakt och såg bara superförvirrad ut. Efter att ha stått där mitt framför honom, utan att någon annan stod där, så sa jag tillsist "Vi vill beställa!". En något chockad barkille tittar upp och säger förvånat "Jahaaaaaaa!". Ja, vad trodde han annars att vi gjorde där?

 
Nåväl. När vi satt vid bordet blir både jag & Markus irriterade på all personal som IRRAR omkring. Det var 4-5 st som BARA snurrade runt. De hade ingenting att göra, bara gick fram och tillbaka. Sen börjar en personal att lägga ut knivar på alla bord. Sen kommer en annan och lägger gafflar. Sen kommer en trejde med vattenglas. Alltså det var pinsamt. Det var max 20 bord där inne och en servitör hade lätt kunnat sköta allt själv. 

Sen började maten att trilla in. Servitörerna gick runt VARENDA bord och kollade vad det stod för siffror på borden, för de hade ingen koll vilket bord som var vart. SÄTT UPP EN JÄVLA KARTA I KÖKET SOM DU TITTAR PÅ INNAN DU GÅR UT, kanske vore en idé då. Värsta var en servitör som stannade och kollade numren på dom 5 tomma borden. Ingen uteslutningsmetod där inte. Inga matgester = inga beställningar.

4 av 5 gäster fick fel mat. En av gästerna tog sig an en servitör och hjälpte honom att läsa på kvittona var maten skulle och försökte lösa situationen medan han balanserade några tallrikar på ena armen. 

Sen kom ett sällskap på 4 som skulle få sitta längst inne mot fönsterna. Bara det att borden som stod bredvid tog för mycket plats när det satt gäster där, så varken gästerna eller servitören kunde komma in till dom borden. 


The list går faktiskt on and on, men jag orkar inte rabbla mer här. Jag vill bara go all Gordon Ramsay on them och försöka styra upp skiten åt dom. Jag tyckte det var pinsamt.

Och maten då? Jag hade gjort det bättre själv.

 Kommentarer
Postat av: A

Jisses, jag blev irriterad bara av att läsa om kaoset, vill inte ens veta hur det var på plats. Skumt att dom inte ser till att anställa riktig serveringspersonal och att dom även slösar pengar på att ha så många. Jajs, deras problem! En sjysst kock hade ju vart trevligt också. Varför inte avkräva ett prov innan anställning? Dock ännu en gång, deras problem! Känns ju inte som att dom lär överleva särskilt länge ;)

Svar: Ja det är deras problem. Jävligt synd, lokalen var bra så det hade ju kunnat bli en bra grej av'ett!
susanne


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback