äntligen en sval sommardag!

Hej!
 
 
Idag var min morbror & hans fru och kusin och hälsade på oss. De blev lika kära som vi blev i lägenheten. Vi åkte ut till Bergsbyn som är ökända för deras enorma glassar men just idag så strejkade glassmaskinen så vi fick äta kul-glass istället. Sen åkte vi till Kallholmen som är creme de la creme här i Skeå. Tittade på utsikten och njöt en smula!
 

Riktigt mysigt har det varit! Idag har varit första dagen med NORMAL svensk sommartemperatur och det tackar jag gudarna för! Skönt att kunna andas igen!
 
 Bröllopsfest

Hej!
 

Igår var vi på bröllopsfest för våra kompisar. Så jäkla kul! Under halva sommaren så har fistepumpe-sången gått varm i min närhet, så även igår! Jag & BFF Erica fistpumpade till gryningen!
 
 
 Hej

Hej!
 
Verkar som om jag har semester!  Är nu hemma i vårt fab place igen efter en vecka i Åsele. Har dragit på mig finklänningen och ska nu iväg på bröllopsfest. De jäklarna gifte sig i smyg så något bröllop får man minsann inte vara med på. Funderar starkt på att hålla tal ikväll och gråta okontrollerat. Bara för att jag inte fick komma på bröllopet så ska de inte slippa wedding - pubes! Vi hörs hörrni,  lovar på att bli bättre på att skriva! 
 
 åsele

Hej!
 
Nu har vi förflyttat oss till åsele och årets marknad. Igår var jag ute på wärdshuset på den årliga hemvändarfesten.
 
 
Jag gick i klänning och bara ben för att det var sån govärme. Min bror och hans flickvän landade i sverige igårkväll efter en vecka i Turkiet, sen körde dom från Umeå till åsele på kvällen och hängde med ut. Dom tyckte det var pisskallt. Allting är ju relativt! 
 
Utgången då? Träffade massor med roligt folk och jag tog alla jag mötte på tittsen. Nån fyllegrej som jag aldrig lyckas sluta med. Im addicted. Men nån måste ju vara den som är den också. 
Kvällens roliga var berömmet jag fick över hur gott jag luktade. Det lönar sig att duscha ibland. Tydligen.
 livet på en pinne

Hej!


Idag svängde vi förbi Bergsbykiosken som är kända för sina enorma glassar. Det här är en liten bägare, typ 30 cm hög;

 
Nej. Man orkar inte äta upp allt. 


Förra veckan var jag förbi jysk och ba "hey, snyggt skrivbord! det tar jag! nämen titta, rea också, trevligt!". Nu när jag & Markus försökte bygga ihop skiten så förstår jag att den var billig. Jebus christ vad vi har slitit hår! Ändå. ÄNDÅ, har vi inte fått ihop den. Tur min pappa kommer på besök imorgon. Kan inte han, snickare sen 100 år tillbaka, få ihop den så vet jag inte vad.

 
och JO, nu har jag även kirrat lite jordgubbsplantor som jag snickrat upp på väggen. Alltså jag har inte gröna fingrar för fem öre. Alla levande växter jag någonsin ägt har dött inom några veckor i mina ägor. Dom här gillade vatten så jag har omsorgsfullt vattnat dom varje dag. Sen har jag kirrat hem lyxvatten! Jag tycker kranvattnet här smakar och luktar äckligt (men då har jag ett luktsinne som värsta knarkhunden också) och jag vet att det är ett i-landsproblem då vattnet faktiskt är rent, men jag får kväljningar av att dricka! Nu när det dessutom varit typ 100 grader varmt ute så har jag fått tvinga i mig. Men jag köpte en vattenkanna med aktivt kol-filter som rensar bort klor, rester från rören, bly & koppar. Nu smakar vattnet amazing!

(BRITA är märket & finns bl.a. på vissa coop forum, willys, media markt mm. Kostar från 199:-)
 

Nu ska jag försöka hitta lite badstränder här i Skellefteå. Några tips? Where is the beach to be, så att säga?tjing tjong

Hej!
 
 
Fick sms av min bff Erica ikväll;
 
 
Fler där ute som spammar f5-knappen?
 
Nåväl. Vi har bott här 1 vecka nu. Lägenheten (som egentligen är ett radhus, men whatever) på två våningar är halvklart. Nedervåningen är så gott som klar, övervåningen... Well. Not so much.
 
Vi har sagt hej till de flesta av våra nya grannar och Markus har även nöjt lagt till "Vi gillar att dricka öl & lyssna på hårdrock!" vilket har gjort att några av tanterna tappat hakan. Så nu går det säkert ett rykte om de "nya djävulsdyrkarna/satanisterna" som flyttat in. Någon har säkert hittat åt min blogg också så jag passar på att säga HEIL SATAN här också!
(slänger in en gammal tuttbild för grannsämjans skull)
 
Nääämen annars går jag mest runt och luktar svett. Det är ju som l-i-t-e varm här. Och jag har ju som inte packat upp alla sommarkläder ännu och ja det resulterar bara i en massa tutt- och rövsvett. Men va fasen. Någon måste ju vara den som luktar också!
 
Sen kan jag tycka att om jag är sämst på att uppdatera så är ni totalt värdelösa på att kommentera. Alltså fo reals, come on liksom BAH. You know what to do.
 im busy busy busy doin nothing at all

Hej!
 
 
Invigde vår andra altanplats igår med att käka frulle utomhus. Alltså den.lyxen.jag.dör.
 
 
Inomhus är det fortfarande ganska mycket k to the aos.
 
 
Idag hängde jag i min nya stan och spenderade lite cash så att säga. Njöt av häng vid vattnet;

Vad händer hos er?RSS 2.0