livet på en pinne

Hej!


Idag svängde vi förbi Bergsbykiosken som är kända för sina enorma glassar. Det här är en liten bägare, typ 30 cm hög;

 
Nej. Man orkar inte äta upp allt. 


Förra veckan var jag förbi jysk och ba "hey, snyggt skrivbord! det tar jag! nämen titta, rea också, trevligt!". Nu när jag & Markus försökte bygga ihop skiten så förstår jag att den var billig. Jebus christ vad vi har slitit hår! Ändå. ÄNDÅ, har vi inte fått ihop den. Tur min pappa kommer på besök imorgon. Kan inte han, snickare sen 100 år tillbaka, få ihop den så vet jag inte vad.

 
och JO, nu har jag även kirrat lite jordgubbsplantor som jag snickrat upp på väggen. Alltså jag har inte gröna fingrar för fem öre. Alla levande växter jag någonsin ägt har dött inom några veckor i mina ägor. Dom här gillade vatten så jag har omsorgsfullt vattnat dom varje dag. Sen har jag kirrat hem lyxvatten! Jag tycker kranvattnet här smakar och luktar äckligt (men då har jag ett luktsinne som värsta knarkhunden också) och jag vet att det är ett i-landsproblem då vattnet faktiskt är rent, men jag får kväljningar av att dricka! Nu när det dessutom varit typ 100 grader varmt ute så har jag fått tvinga i mig. Men jag köpte en vattenkanna med aktivt kol-filter som rensar bort klor, rester från rören, bly & koppar. Nu smakar vattnet amazing!

(BRITA är märket & finns bl.a. på vissa coop forum, willys, media markt mm. Kostar från 199:-)
 

Nu ska jag försöka hitta lite badstränder här i Skellefteå. Några tips? Where is the beach to be, så att säga?Kommentarer
Postat av: Mrs B

Sjöbotten! Härlig strand och varmt vatten. I Boviken är det så kallt i vattnet att fotlederna knäcks av kylan

Svar: Thank you mrs Bajs! När ska vi hänga på beachen dårå? ??
susanne

2014-07-11 @ 05:59:38
Postat av: Jenny

Klösand i utanför Lövånger. Skickar dig en invite till sommarens fest som är där varje år en helg. Helt fantastiska temafester med egna danser och annat underbart.

Svar: Sounds awesome! Vars då, fejjan?
susanne

2014-07-16 @ 08:48:02
Postat av: Jenny

But of course! Hoppas du sett det, skicka ett meddelande annars. 1a augusti är det som gäller och Klössand is the place.

2014-07-17 @ 19:14:28
Postat av: Majsan.

hahaha.. kolbringaren! så himla bästast! Saknar dig San, så himla mys att få skype'a med dig igår!

Svar: Yes!;) det var jättekul å jag sakna dig med!
susanne

2014-09-20 @ 22:08:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback