nyinflyttad

Hej!
 
 
Flyttlasset har gått och vi har vinkat av lägenheten i Umeå. 
 
 
Vi har flyttat in i vårt nya crib och i torsdags fick jag reda på att jag fått jobb här. Imorse började jag dagen med att sätta igång lite bubblor i bubbelbadet. Sen blev jag & Markus bjudna på deluxe frukost hemma hos våra bff's Erica & Patrik;
 
 
 
 
Men guuuud ändå vad skönt att få frukost serverad mitt i en flytt! Vi invigde sedan vår altan för middag; 
 
 
 Uppdatering kommer, men så länge finns jag på instagram
👉 "tontsus" 👈saker man hittar när man flyttstädar:

 
Ehh jaha! Bra där Susanne, bara 2 1/5 år senare. sneak peak

Hej!


Sugna på att se lite bilder på mitt & Markus nya crib? Kejrå. 

 
Här ska jag bajsa!

 
Här ska jag bada!

 
Här ska jag äta!
 
 
Här ska jag sova! 
 
 
 
Vad tycker ni?


end of an era

Hej!


Joo det är en liten sak som jag inte berättat för er. Vi har bott kvar i min studentlägenhet sedan jag slutade plugga för 2 år sedan (nej jag vet att man inte får det, men läs resten av texten så förståru). Vi har aktivt sökt lägenhet v.a.r.e.n.d.a dag sedan dess men inte fått tag i något. Alls. 
 
Jag fick i april hem ett papper där det stod att jag var tvungen att bevisa att jag hade pluggat under hösten och våren annars skulle vi bli vräkta. Vi hade fortfarande ingen annan lägenhet på g. Vi var inte ens nära. Paniken. Vi hade gett upp hyreslägenheter och hade varit på flera visningar för köpeslägenheter, men de få vi hade råd med var svindyra i månaden. VAFANGÖRVI. NEJNUSKITERVIIDETHÄR. Sa vi och började söka köpes på annan ort istället. Under tiden blev vi vräkta.

Men. Där. På hemnet. Hittade vi vårt D-R-Ö-M-H-E-M. Vi hade dessutom råd med den. Vi budade. Tiden gick. Vi fick chans på en hyreslägenhet i Umeå under tiden. Vad händer? Vi vann budet OCH fick en hyreslägenhet i Umeå. Från bostadslös till 2 lägenheter i olika städer.  
 
Men - snipp snapp snut på Lördag flyttar vi till Skellefteå. Bye bye Umeå. 

 amagaad så söta!

Hej!


Bebis-djur:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 aw

Hej!


Ikväll var jag och bästa arbetslaget ute med räkbåten på en tur i umeås vatten och frossade i räkor! Så mysigt! Och vilka hus man fick se efter strandkanterna.. Ja.. Den som ändå hade några miljoner till övers!


 wiggle wiggle

Hej!


Alltså jag skrattade så jag grät när jag såg den här videon! Why oh why har han gjort denna? Men framförallt; why oh why har han spridit den!?

sommarpresent

Hej!


Hade sista arbetsplatsträffen ikväll innan semester/sommaruppehållet på jobbet. Alla fick en present av vår chef;

 
Så himla fint gjort! En bricka samt en kaffekopp där det står "njut av dagen". Nu är jag en såndär jobbig typ men jag måste köpa fler likadana koppar. Går liksom inte att ha en mugg som avviker från resten av alla muggar (och gud förbude om den skulle känna sig ensam, hujedamig!). Såatte.. Någon som vet var dom finns att köpa?


 glossybox maj

Hej!


Åh, min glossybox har legat på posten hur länge som helst, men idag hämtade jag (äntligen) ut den. 
 
 
 
Bangerhead.se har gjort eget skönhetsmärke (precis som kicks) och jag fick deras torrschampo som ska vara extremt volymgivande. Provsprayade i luften och den luktade gott, verkar lovande!

Sen fick jag två pigmentinpackningar från MOOD. En för brunt hår och en för blont hår. Jag har rött, så det sket sig. Ska ta med på jobbet och ge till mina arbetskollegor istället. 

Bambutandborsten humble brush är ekologisk och skaftet är biologiskt nedbrytbart och det här blir första gången för mig att testa en liknande produkt. Men den verkade bekväm att hålla i iaf!
 
Två prov-produkter av Vichy; en för ögonen och en för ansiktet. Det här hatar jag med Glossybox, jag vet inte hur många provversioner av ögonkrämer jag har nu, men det är för mycket. Jag är less.
 
Sist men inte minst fick jag en spray-deo från panos. Fick en deo-spray från samma märke förra månaden också, men med annan doft som jag fortfarande inte bestämt mig om den luktar gott eller tant ännu. Den här däremot, den luktar mumma! (hade gärna fått full size-parfymen istället). 

oj! vilken överraskning!

Hej!
 
 
Vilken överraskning med en update! Hittade precis åt den här låten and I LOVE IT!
 
 
 
 
 
JAG BA
 
 
 
....
 
 
 
 
 
 
 
Ja ni fattar. Jag dansade lite.
 
 
 
 
 
 RSS 2.0