glossybox maj

Hej!


Åh, min glossybox har legat på posten hur länge som helst, men idag hämtade jag (äntligen) ut den. 
 
 
 
Bangerhead.se har gjort eget skönhetsmärke (precis som kicks) och jag fick deras torrschampo som ska vara extremt volymgivande. Provsprayade i luften och den luktade gott, verkar lovande!

Sen fick jag två pigmentinpackningar från MOOD. En för brunt hår och en för blont hår. Jag har rött, så det sket sig. Ska ta med på jobbet och ge till mina arbetskollegor istället. 

Bambutandborsten humble brush är ekologisk och skaftet är biologiskt nedbrytbart och det här blir första gången för mig att testa en liknande produkt. Men den verkade bekväm att hålla i iaf!
 
Två prov-produkter av Vichy; en för ögonen och en för ansiktet. Det här hatar jag med Glossybox, jag vet inte hur många provversioner av ögonkrämer jag har nu, men det är för mycket. Jag är less.
 
Sist men inte minst fick jag en spray-deo från panos. Fick en deo-spray från samma märke förra månaden också, men med annan doft som jag fortfarande inte bestämt mig om den luktar gott eller tant ännu. Den här däremot, den luktar mumma! (hade gärna fått full size-parfymen istället). 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback