dags för en liten update

Hej!


För snart en vecka sedan avslutade jag mitt senaste blogginlägg med: "PAX ATT LÄGGA MIG TIDIGT OCH TYCKA SYND OM MIG SJÄLV!" 

Sen har jag inte skrivit ett ord här. Nu är det faktiskt inte så illa. Jag har inte bara legat och tyckt synd om mig själv. Jag har stått upp också.


Igår mina vänner åkte jag på magsjukan from HELL. Jag var hur pigg som helst, var på jobbet och plötsligt fick jag världens magknip. Vi var utomhus at the moment, så jag rusar in och ropar till mina kollegor "MÅSTE PÅ TOA!" och får feberfrossa så svetten bokstavligen RINNER av mig. 

Utanför håller städerskan på att städa och har typ bara toan kvar, som jag uppehåller. NO WAY JOSÈ att du kommer in här, tänkte jag för mig själv när demonerna åkte ut ur mig

Nu till det kritiska. Jag kände att jag verkligen inte kunde lämna toan, samtidigt som telefonen låg i jackfickan utanför. Jag var ju tvungen att få tag i Markus så jag kunde ta mig hem. Jag pjukade några gånger innan jag vågade lämna toaletten. Fort ut och sedan in igen. Ringer Markus och låter som ett vrak. Han kommer och hämtar mig.

Men idag är en annan dag! Det känns bättre men jag vågar inte ropa Hej än. 

Ni vet var ni har mig om ni behöver mig! Ciao

 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback