hjärnkoll

Hej!


Gjorde ett test som cirkulerade runt på fejjan. 
 

Pjuh, säger jag. Jag inbillar mig att om man är vänsterdominant så bör man va psykopat, som bara tänker strategiskt och rationellt hela tiden. Sa jag att fantasin är en ganska stor del hos mig?


Kommentarer
Postat av: Kattis

Hmpff. Jag fick exakt samma siffror fast tvärtom. Left brained, alltså. Fastän rationalitet, logik och regler är sääämst i min bok. Men psykopat kan nog stämma.

Svar: i knew it! ;)
susanne

2014-03-26 @ 22:33:54
Postat av: Emelie

Jag gjorde också det och fick ett liknande resultat. Känns skönt tycker jag, man vill ju inte vara stel och tråkig liksom (så som alla vänsterstyrda helt klart är)!

Svar: exakt, visst är det så! ;)
susanne

2014-03-26 @ 23:35:05
URL: http://hoslillsyrran.blogg.se
Postat av: Ida

63% vänster och 37% höger. Föredrar iof ett rationellt tänkande många gånger, är relativt logisk, älskar att sätta ihop möbler, borra och bygga. (I'm the man, woop woop).

Men psykopat jag vet inte :P Har iaf ADHD och generaliserat ångestsyndrom, så kaos och impulsivitet är lite av min MO (modus operandi) så jag behöver lite (ganska mycket) rationellt tänkande för att balansera upp det, haha :P

Svar: nej fy f*n för att bygga ihop möbler! det är ju det värsta som finns! :P
susanne

2014-03-27 @ 13:48:06
Postat av: Malin

Alltså jag fick 88% vänsterhjärna. Hur då liksom??? Är jag psykopat nu?? Jag kan inte logistik? Hjälp mig bullen/ ensam_tjej_87

Svar: ehm.. ja, jag skulle nog säga att du är psykopat då. det, eller ordningsvakt.
susanne

2014-03-27 @ 16:06:51
URL: http://mallaballa.blogg.se
Postat av: Ella

Heeey, jag är left brained!!!!! Jag är inte psykopat, jag lovar. Däremot gillar jag ju regler. "Rules are good, rules help control the fun".

Svar: nämen visst äru väl jurist? det är ju nästan samma! nästan. ;)
susanne

2014-03-27 @ 17:30:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback