klureri klurera

Hej!


Tack för era förslag till födelsedagsbarnet! Jag tar till mig och klurar vidare! 

Btw, det är ju för fasen snart jul. Jag kanske ska göra en 2-in-1 och ge Markus en snöskyffel i födeldagspresent/julklapp? Det borde väl en 34åring bli glad av?

ELLER! Idag började jag spontant fingervirka på jobbet. Kommer ni ihåg det från när en var liten? Det var ju värsta it-grejen att göra när jag var liten. Vad det blev av alla långa virkade ormar vet jag inte, men man skulle göra dom, annars var man så ocool!
 
 

Kanske en liten halsduk till herrn i huset? Eller penisvärmare? Ja. Det får det bli!

fars dag

Hej!


Idag är det fars dag och jag firade min far i fredags, då han kom förbi & hälsade på. Han fick en tavla med lysdioder som jag egentligen hade tänkt ge i julklapp, men den passade bättre nu. Han blev jätteglad och började gråta av tacksamhet. Så minns jag det iaf. 


(Pappa under en fotosession när jag gick en fotokurs back in the days) (tavlan han fick)

Ikväll har vi varit på middag hos Markus syster med familj och firat deras far. Jag fick tips av en kollega att hon gav sin pappa årets glögg i fars dag-present varje år och det var ju bara hur genialt som helst! Så det fick min svärfar av oss. Glögg alltså. Inte årets, sånt finlir jobbar inte vi med. 

Markus fyller snart år. 34 bast blir han och jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska ge honom i födelsedagspresent. Jag har aldrig varit 34 så jag har ingen aning vad en sån kan önska sig. Kan ni inte hjälpa mig med detta? Ge massa förslag så jag har något att gå på?