fars dag

Hej!


Idag är det fars dag och jag firade min far i fredags, då han kom förbi & hälsade på. Han fick en tavla med lysdioder som jag egentligen hade tänkt ge i julklapp, men den passade bättre nu. Han blev jätteglad och började gråta av tacksamhet. Så minns jag det iaf. 


(Pappa under en fotosession när jag gick en fotokurs back in the days) (tavlan han fick)

Ikväll har vi varit på middag hos Markus syster med familj och firat deras far. Jag fick tips av en kollega att hon gav sin pappa årets glögg i fars dag-present varje år och det var ju bara hur genialt som helst! Så det fick min svärfar av oss. Glögg alltså. Inte årets, sånt finlir jobbar inte vi med. 

Markus fyller snart år. 34 bast blir han och jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska ge honom i födelsedagspresent. Jag har aldrig varit 34 så jag har ingen aning vad en sån kan önska sig. Kan ni inte hjälpa mig med detta? Ge massa förslag så jag har något att gå på? 
 

Kommentarer
Postat av: A

Jag har genom åren gett klocka, weekend,fotoprylar (för att det är hans hobby). Annars typ ta in på spahotell och sova över en natt, gå ut och äta middag, ge en ölprovning/whiskyprovning, köpa liveit /dylikt presentkort. Hm, ptjae, det var väl det jag kunde komma på. Annars är Google en bra kompis! :D

Svar: Jag har googlat men inte funnit nått bra!:/Men tack för tips!
susanne

Postat av: Ella

34?! Hjälp. Jättegammalt! Och också liksom jobbig mellanålder. Det är ju enk(lare)elt att köpa till någon som är i ens egen ålder, för det har man ju lite koll på, och att köpa till någon som är gammal på riktigt....typ 50 +, det är ju rätt universiellt där. Men i mellanåldern. 30-50. Folk som redan har typ allt de behöver egentligen och oftast kan köpa det de vill ha till sig själva - det är fan jobbigt.
Fan oklart. Köp en snöskoter till han. Det blir nog bra.

Svar: Supergammalt! Ja fan va bra, det önskar jag mig så det blir ju en perfekt present! ;)
susanne

2014-11-11 @ 23:52:16
Postat av: Erica

Bjud han på en week-end till London från stan, väldigt bra pris och då far du ju äntligen komma dit!
Annars, som många fler ovan skrev.. Middag ute följt med biobesök, kanske en ny fin parfym? Någon upplevelse av nåt slag (hoppa fallskärm, åka luftballong.. Dock får ju det bero till våren/sommaren, han ska ju int behöva frysa ihjäl).

Eller, låt nåt av barnen på din fsk måla en gigantisk teckning som du ramar in och säger att det är ett dyrt konstverk!

Svar: dyrt konstverk låter ju king!! synd att han inte är ett dugg intresserad av konst. och att jag isf skulle vara tvungen att behöva leva med den gigantiska målningen själv. :T
susanne

2014-11-12 @ 18:35:21

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback