hej!

Hej!
 
 
Bloggtorke-rekord! Snart gått en månad och inte ett ord. Men alla som vill får följa mig på instagram, tontsus heter jag där. Det är där det händer, så att säga. 
 
Vad jag sysslat med senaste månaden orkar jag inte berätta. Faktum är att jag inte ens minns. Men senaste nyheten är att jag besökt en frisör för första gången på MYCKET länge. Förut var jag rödhårig, nu är jag RED HEAD:


Jag blev rånöjd och är en happy camper! So - whats new with you guys?

umeå-helg

Hej!


I helgen har vi varit i Umeå! 2 nätter på hotell plaza, god mat, träffat vänner och hälsat på mina barn på förra förskolan som jag jobbade på.. Det har varit super! 

Mina fd. arbetskollegor. De bästa som finns!


Men, det bästa var en stand up föreställning med Johan Rheborg. Det var skratt och det var gråt och jag kände jävlart eufori under tiden. Galet bra! 


Blir alltid lika sugen när jag är på teater, tänker alltid "men varför sitter jag här bland publiken? det är ju DÄR uppe jag ska vara!" sen tänker jag tillbaka på mina 3 år som teaterelev på gymnasiet då det absolut svåraste med hela linjen var att komma ihåg replikerna. Nåja, vad är en bal på slottet? Mina förskolebarn brukar tycka att jag är ganska rolig och det duger gott!