shopping

Hej!


Igår fick jag besök av min äldsta bror Adam och vår pappa som stannade och sov över. I dont know about you guys, men jag älskar verkligen när familj och släkt kommer och hälsar på! Folk borde hälsa på varandra oftare! 

Vi var på en shoppingrunda för Adam skulle ha nya jeans. Men jag älskar att shoppa åt andra så han fick snällt placera sig i provhytterna hos x antal olika butiker. Det slutade med att han fick med sig en ny garderob hem! 

Själv har jag köpt näääästan en i varje färg av den här klänningen/tunikan från Gina, i love it;
Och jag hittade även en slaktad Björne från Björnes magasin inne på Lindex:

R.I.PDet var min helg det!  soffbord

Hej!


Nu är jag inne på inredningsspåret så jag kör vidare och berättar om vårt vardagsrumsbord! 

Vi hade letat på massor av butiker efter nånting lite mer udda och hittade typ ett älghuvud-format bord på mio för runt 2000 kr. När vi skulle dit och faktiskt köpa bordet kändes det inte helt rätt så vi gick vidare. 

På Svenska hem hittar vi ETT ENDA bord som kostade under 2000 kr. 1995 kr för att vara exakt. Nedsatt från 3500 kr. Jo det var udda, hade bricka i själva bordet och var cool design. Jag tog hjälp av en expedit och frågade om det gick att köpa till brickor så man kunde byta ut färgerna. Han hänvisade till hemsidan and thank god för modern teknik för det jag upptäckte på hemsidan var att det nu bara kostade 995 kr. Vilket jag påpekade för expediten som blev lite svettig i pannan och gick till sin dator för att dubbelkolla. 

Klart å betalt så kom vi hem med ett billigt, fint, ufo-liknande soffbord and we love it!

 


 
(Den där brickan försvann till förrådet inom loppet av en vecka och blev utbytt mot stenar och ljus istället.)

Här finns bordet att köpa om du blev sugen!gästrum

Hej!


Efter lång väntan så har vår gästsäng äntligen kommit! Alltså Markus har ju noll tilltro till mig.. När jag sa att sängen vi beställt hade kommit sa han direkt "Ja då måste jag ringa till någon kompis för bärhjälp". Jag ba whaaaat, den bär vi lätt själva, så jävla tung kan den ju inte vara. "Det kommer inte att gå!" klagade Markus. Käften, försäkrade jag. 

Gissa vem som visade some awesome Hulken-skills och i stort sett lyfte sängen på sina axlar uppför den branta trappen här hemma? Thats right - Mrs muscle! 


And taadaaaaa:Nu tvättar jag de nyinköpta sängkläderna och sen äre först till kvarn för mina gäster! 
 birthday

Hej!
 
Gissa vem som fyller år idag?
 
 
 
 
 
 
 
Okej. Det är jag! 
 
 weekend

Hej!


I helgen hade jag min bror, hans flickvän och min pappa på besök. Jag och Andrea passar alltid på att shoppa när vi är tillsammans, typ det bästa som finns! Vi var inne på en butik för att leta en slips till min bror då dom ska på bröllop nästa helg. Andrea vänder sig om för att visa Daniel slipsen och slänger den lite elegant över armen för att visa. Bara det att bakom henne står en random gubbe och ler snällt mot henne. Vi andra som tittade på dog av skratt och Andrea ställde sig vid utgången för att skämmas lite. 

Då ser jag att gubben är på väg ut och frågar lite skämtsamt om inte Andrea ska haka på honom. Hon märker inte att det är gubben som går bakom henne utan tror att det är Daniel så hon hakar på och följer gubben mot utgången. Kvar står Daniel i butiken och tittar efter henne och undrar vad fan hon håller på med. Sånna saker gör att jag ba älskar att shoppa med henne!

En sväng på espressohouse hann vi med ocksåOch. OCH. jag köpte en ring till mig själv som jag suktat efter for forever and ever. Jag är så nöjd!På kvällen hade jag & Andrea spa-kväll och gjorde ansiktsmasker som vi shoppat tidigare under dagen. Även det är ett måste när vi ses!Och! Jag köpte doftpinnar från bodyshop som was to die for! Ni måste in å lukta görlz and bôjz!
 
thats all for now, folks!kicks colour id recension

Hej!


Kicks har precis börjat med colour IDett litet men avancerat verktyg som mäter din exakta hudton och matchar den med den perfekta nyansen. Jag var iväg i helgen på kicks för att testa!

Först fick jag tvätta av lite av mitt smink på kindbenet. Sen väntade jag 20 minuter innan expedite förstod hur manicken fungerade som hon sen tryckte på mitt käkben på tre olika ställen för att få fram rätt nyans. En kod dök upp på manicken samt ett förslag på passande foundation utifrån om jag ville ha flytande, mineral, puder osv. Jag blev medium beige/tan. Eftersom min hy är kritvit med snudd på genomskinlig frågade jag expediten om det verkligen blev rätt nu. Men jodå. Hon visade mig till en hylla och jag smetade ut den färgen som skulle passa och nej, jag passade inte i den tonen. 
 
Jag föreslog att vi skulle testa igen och att jag tar bort mer smink från kindbenet, det kanske var mycket kvar. Sagt och gjort. Denna gång blev jag en ljusare nyans. Expediten kollade upp på ipaden vilka märken/nyanser som skulle passa mig bäst och fick endast upp 4 förslag. "Ja men det här stämmer mer med min hudton, jag är så ljus att det knappt finns så ljusa nyanser". Expediten ursäktade sig lite med att hon var tvungen att ta en kund, så jag fick leta självmant i butiken efter den foundation som jag ville ha.

Så vad ger jag det här tjofräset i betyg då? Mja, kanske 2 av 5. 

 inredningshjälp

Hej!


Jag skulle vilja göra om ett rum här hemma, men jag är så sjukt dålig på inredning och idéer när det kommer till mitt eget hem. 

Är det någon som vet var man kan få tag i en person som sysslar med sånt här? Helst i Skellefteå dårå.


 RSS 2.0