kicks colour id recension

Hej!


Kicks har precis börjat med colour IDett litet men avancerat verktyg som mäter din exakta hudton och matchar den med den perfekta nyansen. Jag var iväg i helgen på kicks för att testa!

Först fick jag tvätta av lite av mitt smink på kindbenet. Sen väntade jag 20 minuter innan expedite förstod hur manicken fungerade som hon sen tryckte på mitt käkben på tre olika ställen för att få fram rätt nyans. En kod dök upp på manicken samt ett förslag på passande foundation utifrån om jag ville ha flytande, mineral, puder osv. Jag blev medium beige/tan. Eftersom min hy är kritvit med snudd på genomskinlig frågade jag expediten om det verkligen blev rätt nu. Men jodå. Hon visade mig till en hylla och jag smetade ut den färgen som skulle passa och nej, jag passade inte i den tonen. 
 
Jag föreslog att vi skulle testa igen och att jag tar bort mer smink från kindbenet, det kanske var mycket kvar. Sagt och gjort. Denna gång blev jag en ljusare nyans. Expediten kollade upp på ipaden vilka märken/nyanser som skulle passa mig bäst och fick endast upp 4 förslag. "Ja men det här stämmer mer med min hudton, jag är så ljus att det knappt finns så ljusa nyanser". Expediten ursäktade sig lite med att hon var tvungen att ta en kund, så jag fick leta självmant i butiken efter den foundation som jag ville ha.

Så vad ger jag det här tjofräset i betyg då? Mja, kanske 2 av 5. 

 Kommentarer
Postat av: A

Hahaha, bra att dom ser till att det fungerar innan dom gör värsta grejen av det... Var sugen på att testa men blev nog avskräckt nu! :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback