weekend

Hej!


I helgen hade jag min bror, hans flickvän och min pappa på besök. Jag och Andrea passar alltid på att shoppa när vi är tillsammans, typ det bästa som finns! Vi var inne på en butik för att leta en slips till min bror då dom ska på bröllop nästa helg. Andrea vänder sig om för att visa Daniel slipsen och slänger den lite elegant över armen för att visa. Bara det att bakom henne står en random gubbe och ler snällt mot henne. Vi andra som tittade på dog av skratt och Andrea ställde sig vid utgången för att skämmas lite. 

Då ser jag att gubben är på väg ut och frågar lite skämtsamt om inte Andrea ska haka på honom. Hon märker inte att det är gubben som går bakom henne utan tror att det är Daniel så hon hakar på och följer gubben mot utgången. Kvar står Daniel i butiken och tittar efter henne och undrar vad fan hon håller på med. Sånna saker gör att jag ba älskar att shoppa med henne!

En sväng på espressohouse hann vi med ocksåOch. OCH. jag köpte en ring till mig själv som jag suktat efter for forever and ever. Jag är så nöjd!På kvällen hade jag & Andrea spa-kväll och gjorde ansiktsmasker som vi shoppat tidigare under dagen. Även det är ett måste när vi ses!Och! Jag köpte doftpinnar från bodyshop som was to die for! Ni måste in å lukta görlz and bôjz!
 
thats all for now, folks!Kommentarer
Postat av: A

Men åhhhh snygg ring!
Vilka doftpinnar tog du? Jag brukar köpa green tea & lemon, muuums!

Svar: Aloe fresh linen tror jag dom hette! Mm mm! Köpte även ett ljus med lukt av pomegrande och raspberry tror jag. Luktade sjukt gott!
susanne


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback