onsdag

Hej!


Snart februari gott folk! Det betyder att jag snart kan sluta trycka i mig d-vitamin för att, lets face it, solen stiger faktiskt upp nångång under dagen och fyller på mitt lager naturligt (FYI, flytta inte till norrland). Det betyder också att det sen är mars, april, MAJ och då är det fanimig för-sommar här i Sverige! Alltså JONATHAN, JAG SER LJUSET! 
 
Men tillbaka till vardagen. Igår svängde jag förbi Myrorna och köpte mig ett par längdskidor, pjäxor och stavar för 120 pix. Inte för att jag gillar att åka skidor, men för att de kan behövas i jobbet someday. Frikkin dyrt att vara förskollärare alltså. Vi måste ha värsta vinterutrustningen för att palla alla utedagar;  varma vattentäta vinterskor, underställ, täckbyxor, vinterjacka, varm mössa och varma vantar. På hösten behöver vi vind/regnbyxor, stövlar, vind/regnjacka. Sen behöver vi skidor och skridskor också. Allt måste vi köpa själva trots att det ska användas i jobbet. Det är ju tur att förskollärare tjänar bra. Eller.. Oh wait. No. Men ja e int bitter!
 
Idag var en toppendag, tillverkade "slajm" med barnen, ett tips såhär i vintertider. Bryt en bit från en puck vattenfärg och lägg den i en blomspruta. Fyll på med vatten och skaka en stund tills färgen löst upp sig. Ta ut och spraya snön färggrann! Vi använde grön och gjorde på så vis "slajm" ute! Funkar även med karamellfärg men det kan fastna på kläderna och vara svårt att tvätta bort.
 
How was your day?


 sjukstuga

Hej!


I fredags skulle jag & Markus ha filmmyzz men jag halvsomnade i soffan 20.30 och vaknade till efter 10 minuter och var tvungen att slänga mig i sängen istället. Somnade inte, kan jag säga. Fick megaont i halsen och blev råförkyld inom loppet av 2 timmar. 

Så det här blev ju en helt underbar helg! Verkligen. 
Men nu ska vi inte hänga läpp. Det är ju snart måndag igen!

 Hej!

Hej! 
 
Alltså jag känner mig galet populär. Inte bloggat på god knows how long och har ändå över 100 pers som är inne varje dag ihopp om ett nytt inlägg. Plötsligt händer det you guys! 
 
Vadan denna bloggtorka? Har något hänt?? Nä. Får jag skylla på vanlig hederlig lathet? För så äre. Jag är däremot aktiv på instagram  (tontsus) om ni känner att ni inte kan få nog av mig! 
 
Vad har hänt sen senast? Massor. Idag har vi bytt ut köksbordet och stolarna mot ett mellandagsrea-impulsköp. 
 
I dont know about you guys men jag blev då jävligt nöjd!
 
 
Sen har jag & Markus firat 8 år tillsammans. Tiden går fort när man har roligt eller vad säger man?
 
 
 
Sen har jag firat nyår med vänner och tog en selfie som gett folk våta drömmar (ja det antar jag iaf!) all thanks to min snygga partyhatt!
 
Ja det var en liten update från mig. Håll tillgodo tills nästa inlägg dyker upp!